NYÅRSLÖFTEN?

Dem senaste åren har jag inte haft några nyårslöften för det brukar ändå vara saker man inte kan hålla. Det har varit att man inte ska äta godis eller att man ska träna mer. Dem klassika nyårslöftena.
Denna gången blir det mer en uppmaning till mig själv. Att lita på magkänslan, för den har sällan fel. Hade jag gjort det så hade nog den senare halvan av detta året sett annorlunda ut.

BEKÄNNELSER

Aerosmith är min favorit musikgrupp. Den godaste osten som finns är Gruyere. Kaffe smakar bäst på söndagar. Jag älskar New York fastän jag aldrig varit där. Jag älskar snö men inte kyla. Jag är en tidningsjunkie. Jag följer sällan tv-serier någon längre tid för jag tröttnar alltid. Jag har flyttat tolv gånger men bara bott i fyra städer. Jag tycker om att skriva men är inte så bra på grammatik. Jag har många bakböcker men bakar nästan aldrig. Jag skulle vilja springa ett maraton men har alldeles för dålig kondition. Surt och salt godis är favoriterna. Jag har snöat in på verklighetsbaserade kriminalromaner och faktaböcker om kriminalitet. Jag har fler skor än vad jag behöver.

TREDJE ADVENT

Idag har jag tittat på fyra lägenheter till syrran varav två var inget att ha. Som vanligt är ofta bilderna på internet förskönande. Nu ska syrran bara fixa jobb här nere och sälja lägenheten i Sthlm.

Just nu håller jag på att avverka den andra Transformers filmen. Vet inte varför jag inte har sett dem innan för jag gillar dem. Har blivit en del action filmer på sista tiden. Senare ikväll blir det mer film hemma hos Q, då ska vi se Source code.


HELG

I vanliga fall hade det varit TGIF men eftersom jag är ledig varje dag nuförtiden så blir det ju inte nån större skillnad på dagarna. Lite tråkigt men får väl helt enkelt ta vara på dem lediga dagarna och hoppas på att jag hittar ett jobb snart.
Det blev besök på gymet idag igen. Konditions träning och sen styrketräning med inriktning på ben och rumpa. Imorgon blir det fjärde passet för denna veckan men då blir det bara kondition.
Eftersom syrran bestämt sig för att flytta ner hit i början på nästa år så ska jag titta på några lägenheter till henne på söndag. Det bästa är att det är lägenheter som ligger här i området så om det blir nån av dem kommer vi bara ha några minuters promenad till varandra.

TISDAG

Denna veckan har fortsatt med träning. Idag blev det kondition och styrka med inriktning på överkroppen. I eftermiddags blev det ett besök på IKEA med mamma. Det tredje inom en måndas tid. Nu på kvällen har jag lagat lite mat; cannelloni gratäng ala tacos och fyllda paprikor.
På torsdag ska jag på en jobbintervju så imorgon ska jag ägna dagen åt att läsa om allt som finns på företagets hemsida så jag är väl förberedd. Hade varit nice med ett fast heltids jobb.

TRÄNING

Eftersom jag har mycket ledig tid just nu så har det blivit mycket träning. Fyra träningspass har det blivit denna veckan. Två med bara kondition och två med både kondition och styrka.


Vapiano

Premiär lunch på Vapiano i Malmö. Blev favoriten pasta funghi med tagliatelle.


RSS 2.0