VERONICA MAGGIO

Jag har aldrig riktigt fastnat för Veronica Magios låtar. Har tyckt dem var ok när jag hört dem på radion men inte mer än så. Nu när hennes nya skiva kommit lyssnade jag på den för jag gillar hennes nya singel. Det är faktiskt många av låtarna som är riktigt bra så det har blivit en Veronica Maggio lista på spotify.


STHLM, PÅSK OCH STRESS

Påsklovet var väldigt välbehövt. Fint väder, trevligt sällskap och ingen stress. På lördagen blev det en runda i stan och lunch i solen på en uteservering. Hittade äntligen mitt koffeinfria kaffe på NK, köpte fyra burkar. På kvällen blev det lite påskmat, vin och godis.
På jobbet är det fullt ös varje, stress hela dagarna. Hade varit bra om vi kunde få in en till som hjälpte till på luncherna. Nästa vecka blir det ännu mer för då är det kalkonens dag på tisdag och 25% på hela sortimentet.
På lördag är det valborg, då blir det grillning på Malins takterass i Västra hamnen. Ser fram emot säsongens första grillning.

PÅSKLOV

Nu börjar mitt 4 dagar långa påsklov. Imorgon blir det biltur med mamma upp till Sthlm för att hälsa på lillsyrran. Det var ett tag sen jag var där uppe. Det ska bli fint väder hela helgen så det blir nog mycket promenerande. Ska till Hemköp på stora Åhlens för att se om dem har koffeinfritt kaffe. I så fall blir det många paket som får följa med hem.
Mitt Malmö projekt är äntligen lanserat. Har fått bra respons även från företagen som är med. På måndag ska jag ut och leta efter fler ställen som ska vara med.
Imorgon blir det ev en tur förbi Ittala outlet i Höganäs innan vi fortsätter till Sthlm. Har länge velat ha en skål som dem har.


Skiss på mitt pågående projekt

img_0592 (MMS)

Skiss på mitt pågående projekt


HELGENS TODO

Imorgon ska jag fortsätta att fotografera till mitt Malmö projekt. Alla färdiga texter har jag fått hjälp med att översätta till danska så nu ska jag bara skriva färdigt dem återstående. På söndag ska jag börja sätta ihop allt på sidan. Nästa helg är förhoppningsvis allt färdigt så jag kan lansera och marknadsföra sidan. Sen kommer jag att fylla på allt eftersom jag hittar nya smultronställen.
I helgen måste jag tvätta fönsterna i köket också så att man kan se ut. Det var nog ganska länge sen dem blev tvättade sist. Annars har jag inte så mycket planer, mycket fokus på mitt projekt blir det.


RSS 2.0