Kycklingburgare med pommes o kanelstekta ä...

img_2551 (MMS)

Kycklingburgare med pommes o kanelstekta äpplen


SNÖ?

Enligt väderprogrammet på min dator så ska det bli 15 grader och snö idag. Tror det är något som blivit fel.


LÖRDAG

Gjorde en storrensning i garderoben igår och tänkte fortsätta med resten av lägenheten idag. Förhoppningsvis blir det även en promenad innan det utlovande regnet.
Internet sidan jag hittat med tv-serier har även en massa filmer. Igår hittade jag Familjen Jones, den var bra. Idag blir det nog Shutter island.

TV-SERIER

Jag har äntligen hittat en sida med tv-serier som fungerar att använda på min dator. Dem senaste dagarna när jag legat hemma och varit dålig så har jag plöjt igenom en hel del. Har tittat på alla avsnitt från nya 90210 och nu har jag börjat titta på The good wife som jag missade när den gick på tv.




MITT PARTI

Tänk om man kunde starta ett alldeles eget parti med de värderingar man tycker är bäst. Om mitt parti skulle vinna så skulle följande gälla:

  • Fyra dagars arbetsvecka
  • Sänkt skatt för alla
  • Gratis kollektivtrafik
  • Gratis sjuk- och tandläkarvård
  • Sänkta priser på mat
  • Sänkta arbetsgivaravgifter så att fler kan bli anställda

Lunch på Jensens

img_1274 (MMS)

Lunch på Jensens


STHLM

Igår var det sol och runt 35 grader. Sommarvärmen var tillfälligt tillbaka men inte i södra Sverige där det regnade. Valde rätt helg att tillbringa i Sthlm.
Jag tog en långpromenad på söder. Besökte sen Mosebacke där det fanns graffiti utställningar. Gick längs Götgatan ner till slussen där Fredrik Reinfeldt höll sitt sommartal. Var en runda på Kulturhuset och såg utställningen INKcorporated om tatueringar. Köpte muffins på favostället i Gallerian.
På kvällen var jag och syrran en sväng i Kungsan på the Voice konsert, vi och sthlms alla fjortisar :o)
Idag bär det av till skåneland igen. Imorgon blir det möte med jobbcoach på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska jag titta på en lägenhet vid Värnhem.

Sthlm,sol,värme. Kan det bli bättre?

img_5627 (MMS)

Sthlm,sol,värme. Kan det bli bättre?


OKTOBER?

Det är bara början av augusti men utomhus ser det ut som oktober. Det har regnat och varit grått hela dagen. Har inte varit utanför dörren idag, bara varit inne och gjort lite  av varje.
Imorgon ska jag skriva på mina marknadsföringsarbeten och gymma. På fredag blir det en tripp till Sthlm för att på lördagen springa Midnattsloppet. Vill inte tänka på hur det ska gå.

Paus i v hamnen

img_0443 (MMS)

Paus i v hamnen


Homemade

img_0096 (MMS)

Homemade


I Folkets park

img_7034 (MMS)

I Folkets park


MORGONDAGEN

Imorgon är en avgörande dag. Förhoppningsvis blir vissa saker i mitt liv lite bättre.

SPOTIFY

Alla spellistor på Spotify i Iphonen har försvunnit. Jag är beroende av min spotifymusik så det är inte alls kul. Dem försvann igår efter att jag kopplat iphonen till itunes. Hade precis hittat ny bra musik som jag lyssnade på igår när jag var ute och promenerade.

ALICE I UNDERLANDET

Ikväll ska jag äntligen se denna film


VALENTINE´S DAY


RSS 2.0