SÖNDAG & SOLSIDAN

Idag blev det en promenad ner till Ribban och Västra hamnen. Solsken, vindstilla, några plusgrader och favoritmusiken i öronen. Hoppas på fler sådana dagar när man är ledig.
Eftersom det har blivit en massa pannkakor till frukost denna helgen så blev det middag utan kolhydrater. Fräste på bacon, paprika, svamp, squash och purjo. Gjorde en röra på feta och turkyoggi och åt det till lövbiff. Sen gjorde jag en gratäng på grönsaker och kalkonfärs som jag ska ha i veckan.
Har precis tittat på Solsidan. Det är en av dem roligaste svenska serier som gjorts. Henrik Dorsin som spelar Ove gör sin roll så jäkla bra.


Söndagspromenad

img_3964 (MMS)

Söndagspromenad


MIN BOK

Jag har börjat skriva på en roman, inom chick- lit genren. Jag har skrivit ner handlingen i stora drag och beskrivit dem olika karaktärerna. Jag har ganska bra koll på hela historien men än så länge har jag bara skrivit en sida. Ska försöka skriva lite mer imorgon så jag kommer igång på riktigt.

TÄNK OM...

Tänk om livet var precis så som man önskade. Eller åtminstone lite som man ville.
Tänk om man kunde få ett jobb som hade med den utbildning att göra som man lagt 430 000:- på.
Tänk om alla csn skulder bara kunde försvinna i systemet.
Tänk om solen alltid sken.
Tänk om man hade 4 dagars jobbvecka och 3 dagar ledigt.
Tänk om...

Den här ska jag börja läsa i helgen

img_8915 (MMS)

Den här ska jag börja läsa i helgen


Lördagsfrukost

img_4587 (MMS)

Lördagsfrukost


HELGEN

I helgen ska jag bara ta det lugnt tänkte jag. Imorgon blir det antagligen en promenad in till stan. Skönt att bara komma ut en sväng i den friska luften. På söndag lovar dem sol så då funderar jag på en promenad ut till havet och västra hamnen.
På söndag har jag tvättid, har inte tvättat på 2 veckor då dem renoverar 2 av 4 tvättstugor så det är ganska fullbokat.


HUVUDVÄRK

Har legat hemma hela dagen med värsta huvudvärken. Hade inga migräntabletter med på jobbet igår så jag kunde inte ta en tablett förrän jag kom hem vilket tydligen var försent. Tabletten gjorde ingen nytta så jag vaknade med ännu värre huvudvärk imorse.
Ska köpa på mej ett nytt paket tabletter (2 st för 89:-) imorgon. Det är ett jäkla pris men om de hjälper så är det ju värt det.

Sunshine

img_1065 (MMS)

Sunshine


GULDBAGGEGALAN

Joel Kinnaman har vunnit sin första bagge och det blev för rollen som JW i Snabba Cash. Han gjorde den rollen skitbra så det var han värd.


Den 16:e april smäller det

img_3389 (MMS)

Den 16:e april smäller det


HELG IGEN

Ja då var det fredag igen. Veckorna bara susar förbi, tyvärr även helgerna.
Idag var jag hos massören jag får gå till genom jobbet. Det var verkligen välbehövligt. Sen blev det ett litet träningspass på gymmet.
Imorgon ska hem till Peppis på kvällen annars är det inget annat inplanerat. På söndag blir det besök i Ystad hos föräldrarna.

HELG

Helg igen och två dagars ledighet. Veckorna går helt för fort, tiden bara försvinner. Särskilt dem lediga dagarna går fort.
Var ute på stan en runda bara för att komma ut. Det var grått och trist väder som egentligen inte alls lockade till att gå ut.
Imorgon ska jag bort till gymmet en sväng. Måste fortsätta med mina rutiner nu när jag väl kommit igång. Imorgon ska jag också måla den lilla byrån i hallen och så blir det storstädning och tvätt.

Tulpanens dag idag

img_8184 (MMS)

Tulpanens dag idag


HALVTID

Halva veckan har gått och det är bara två jobbdagar kvar. Imorgon slutar jag 14.30 så då blir det träning efter jobbet. På kvällen ska jag till Babel med några vänner där det är quiz kväll.
På lördag är planen att det blir besök på gymmet igen. Måste komma igång och få det till en rutin.

CSN

Jag har gjort upp en ekonomisk plan för mina utgifter och inkomster för att få en överblick på hur mycket jag kan sätta på sparkontot varje månad. Det såg väldigt bra ut tills jag idag fick veta att csn räknat ut hur mycket jag ska betala tillbaka varje månad. Jag hade räknat med 1000 kr i månaden men istället blev det 1700 kr. Man ska betala 5% av sin inkomst och jag vet inte vilken inkomst dem räknat med för 1700 kr är inte 5% av min nuvarande inkomst.

TGIF

Äntligen fredag och två dagars ledighet framför mig. Det har varit en galen jobbvecka, fullt ös både måndag och tisdag. Sen så fick jag nackvärk och ont i huvudet efter måndagens stress som höll i sig ända till idag. Var och inhandlade migräntabletter idag som jag ska ta nästa gång eländet sätter igång och se om det hjälper.
Imorgon blir det lite ärende på stan, inhandling av mat och på kvällen ska jag ha en liten inflyttnings fest. På söndag gör jag ett nytt försök med att ta mig till gymmet.
I april kommer Hoffmaestro & chraa på besök i Malmö. Av någon konstig anledning ska dem spela på Swedbank stadion som är en utomhus arena. Det kan ju faktiskt snöa i april om man har otur. Tänker väl gå i alla fall för dem är grymma live.


WHAT A DAY

Idag var vi bara två på jobbet eftersom vår kollega ligger hemma och har vinterkräksjukan. Vi trodde att det skulle bli ganska lungnt idag eftersom det är helgdag på torsdag och därför var kanske några lediga denna veckan. Vad vi inte visste var att dem andra restaurangerna som ligger i Dockan var stängda idag. Detta resulterade i 160 lunchgäster, mycket mer än vad vi brukar ha när det är mycket normalt. På ca 60 minuter expedierade vi alla dessa gäster, helt galet var det. Köttbullarna till pastan tog slut, knappen till nummersystemet strejkade, brödet och salladen og slut. Efteråt var vi helt slut men vi fixade det och det var ingen kund som klagade på att det tog lång tid.

TRÄNING 2011

Min plan är att gå och träna dem två dagar i veckan som jag slutar tidigt. Lördagar kommer också att bli träningsdag. Vet att det inte är lönt att bestämma mer än så för dem dagar jag slutar 18.30 kommer jag nog inte att komma iväg och träna i alla fall. Ska istället ut och promenera mer och gå till och från jobbet när jag hinner.


JANUARI 2011

Då var det en ny dag och ett nytt år. Kom inte i säng förrän kl 3 inatt. Drack kaffe till desserten och när gästerna gick hem halv två så var jag inte trött. Jag var däremot inte så pigg imorse när jag vaknade vid halv tio men inte tillräckligt trött för att kunna somna om.
Idag hade jag besök av min vän T. Vi ses oftast bara en gång om året när hon är hemma på sommaren men detta året lyckades vi även planera in en dag till.
Nu sitter jag i soffan och försöker hålla mig vaken, den förlorade sömnen gör sig påmind. Ska dock vara vaken ett tag till och titta på Fångarna på fortet och kanske en film efter det.

RSS 2.0