STHLM

På söndag eller måndag är det tänkt att jag ska åka till Sthlm. Tänkte fynda en biljett på tradera. Ska upp och leta jobb, har skickat iväg en massa ansökningar idag till lite olika jobb. Alltid bra att vara på plats och vara tillgänglig.
Förhoppningsvis blir det bra väder så man kan vara ute mycket i solen. Skulle behöva lite färg tills examen så man inte ser helt blek ut.
Idag fick jag reda på att jag kommit in på ännu en av de högskolekurser jag sökt så nu får jag studiemedel för heltid och ekonomin är räddad i sommar. Nice!

På den här fina ön ska jag bo på när jag är i Sthlm.


TATUERINGS ABSTINENS

Vill egentligen inte vänta ända till hösten innan jag gör min tatuering men just nu har jag inte pengar till en tatuering. Och det är inte läge att tatuera sig mitt i sommaren. Har bestämt motiv och var den ska sitta så nu är det bara till att vänta. Ska boka tid när jag är i sthlm i augusti.

Min förra tatuering som jag gjorde på Salong Betong i september


UTRENSNING

Har varit nere i källaren och rensat ut 5 svarta soppsäckar med skit. Föreningen har fixat en container till nästa helg så då får man passa på att slänga allt. Jag hittade en tygväska som jag letade efter förra sommaren men inte kunde hitta, den är i perfekt storlek för att rymma det nödvändigaste. Ska nog ta en utrensning i garderoben oxå.
Imorgon blir det en sväng till Ystad för att fira mors dag.

MARKNADSFÖRING

Har fixat ihop en wordpress sida som ska vara min hemsida för Linda disajn. Har lagt upp min tidning som e-magasin, mitt cv och skrivit ihop lite om mej själv. Har även fixat en ny mail adress [email protected] som ska användas som arbetsmail.
Håller också öppnat ett konto på linkedin så jag kan börja närverka där och på min twitter har jag hittat ett gäng nya företag och personer att följa. Känns som man måste vara överallt för att inte missa en chans till en arbete.

Nu har den kommit

img_6807 (MMS)

Nu har den kommit


Äter glass och läser bloggar

img_6807 (MMS)

Äter glass och läser bloggar


DAGENS OUTFIT

Så heter boken jag precis börjat läsa. En bok om bloggar och bloggerskor. Jag är ju en bloggnörd så den här boken ville man ju inte missa.


TIDNING & T-SHIRT

Idag har jag varit på tryckeriet och hämtat min tidning. Det var kul att få något man gjort tryckt på riktigt för första gången. Skönt att tidningen är färdig, nu är det bara rapporten som ska skrivas.
Imorgon eller på onsdag kommer min Salong Betong t-shirt. Har länge velat ha en sådan och nu är den äntligen på väg.


Hänger lite på Espresso house

img_6807 (MMS)

Hänger lite på Espresso house


LUNDAKARNEVALEN

Idag har jag spenderat större delen av dagen i Lund. Det var karneval och karnevalståget skulle avgå kl 13 så jag var på plats för att beskåda detta för första gången. Det var riktig karnevalsstämmning och jag önskade att jag varit student i Lund så jag hade fått vara med. Vädret kunde inte vara bättre. Det blev grillspett på uteservering sedan fika i stadsparken. Håller vädret i sig till imorgon så är min plan att ta med en bok till västra hamnen och spendera dagen där.



Woman

Den här tidningen är mitt examensarbete på utbildningen Informationskoordinator, AcadeMedia.



Open publication - Free publishing - More design

05.50 morgonpromenad

img_6807 (MMS)

05.50 morgonpromenad


Pildammsparken

img_6807 (MMS)

Pildammsparken


TIDNING

Nu är min tidning färdig, tror jag, och imorgon ska den till tryck. Hittar nya saker att ändra hela tiden men nu måste den verkligen vara färdig. Ska bli kul att se hur den blir till slut.
På fredag startar Lundakarnevalen, ska antagligen in på lördag och titta på karnevalståget. Hoffmaestro & chraa spelar på Gbg nation på lördagen men hoppar det och ser dem i Helsingborg eller Svedala under sommaren istället.

KÖPENHAMN T&R

Idag har jag spenderat en del av dagen i Köpenhamn. Var på intervju för ett jobb och försökte även hitta en klänning till examensdagen vilket jag misslyckades med. Det var väldigt trevligt att vara tillbaka i Köpenhamn, har inte varit där sen jag slutade på Kastrup för snart 2 år sen. Jag tycker om Köpenhamn, hade gärna bott där om det inte varit så dyrt att köpa lägenhet.

GAVIN DEGRAW - CONTROL




SÖNDAGENS VÄDER

Har tittat på tre olika väderprognoser för morgondagens väder och alla tre visar olika. Enligt Danmarks motsvarighet till smhi ska det regna, enligt vädret på min mac ska det vara sol och 16 grader (?) och enligt smhi börjar dagen med regn men på eftermiddagen tittar solen fram lite. Får väl se vem som har rätt.






HOFFMAESTRO & CHRAA






SEX AND THE CITY 2

Då var det dags igen, en ny Sex and the city film. Var och hämtade biljetter idag och ska se filmen den 27:e. Tyckte den första filmen var helt ok, serien var ju helt klart bättre men så är det väl oftast.
Har varit ute på en promenad idag. Det skulle från början vara en löptur men eftersom förkylningen blivit värre så var det inte att tänka på. Om det inte regnar på söndag så blir det en promenad i antingen Bokskogen eller Alnarpsparken, tänkte ta med kameran och fota lite.
Som det ser ut nu kommer min syrras soffa att flytta hem till mig i slutet av juni. Hon har en stor divansoffa som jag älskar. Den är snygg och riktigt skön att sitta i. Hade varit trevligt om syrran också hade flyttat ner men hon åker väl antagligen tillbaka till Miami igen.


MIN FOTOBLOGG


Lindas fotoalbum



RÖD TORSDAG

Långhelg. Skönt att vara ledig några dagar extra. Ska plugga lite programmering inför måndagens intervju och göra dem sista justeringarna på tidningen. Om det blir fint väder i helgen blir det en tur till Bokskogen. Imorgon är det en promenad med C inplanerad.
Har fått en jäkla förkylning, sov dåligt inatt så jag hade kunnat sova några timmar nu på dagen men brukar bara bli ännu tröttare av det så jag hoppar över.
Helgens mat blir burgare i olika former, ibland orkar man helt enkelt inte anstränga sig med matlagning. Köpte lite god ost igår oxå som ska ätas ikväll.
Har hittat lite ny musik som jag gillar.


ANNONSERING PÅ BLOGGAR

För lite mer än ett år sen hade vi vår första praktik period på utbildningen. Jag och fyra andra var kvar i skolan då vi inte lyckats hitta en praktikplats. Vi höll på med ett projekt där vi skulle marknadsföra skolans nya utbildningar och min idé var att annonsera på bloggar, bl.a. finest.se. Var precis inne på café.se och såg att dem lagt en annons där, kul att se eftersom det var min idé att annonsera på bloggar och tydligen fungerar det bra.





Onsdags burgare

img_6807 (MMS)

Onsdags burgare


Godissuget satte in,räddades av en på polly

img_6807 (MMS)

Godissuget satte in,räddades av en på polly


SNOWBOARDÅKNING

Nu är det bara 6,5 veckor kvar till examen. Ska bli skönt att äntligen bli färdig men samtidigt väntar det riktiga livet. Man vill ju gärna ha ett jobb direkt så man slipper fortsätta på studiemedel hela sommaren också.
Igår började jag titta på en tv serie på mtv på nätet. Det var lite som the Hills fast det utspelades i Whistler. Det är ett riktigt fint ställe, massor med snö och byn är jättemysig med en massa trähus i olika modeller. Blev så himla sugen på att åka snowboard. Tänker börja spara till en skidresa oxå, har hört att det ska va riktigt bra pister i Canada så det skulle vara kul att åka dit.








Lördagsmat

img_5249 (MMS)

Lördagsmat


SNART HELG

Imorgon är det äntligen fredag. Några kompisar kommer hit och jag tänkte bjuda på marängsviss deluxe.
Idag har jag målat vidare och nu återstår bara listerna i hallen och vardagsrummet + fönsterkarmen i vardagsrummet. Sen när det är färdigt blir det utrensning och fönsterputsning.
Denna veckan har morgonpromenaderna varit den enda träningen. Det har inte funnits tid till annan träning men det  har väl varit bra att ha tagit det lungnt med hälsenorna också.

ALLT OCH INGET

Mitt examensarbete rullar på riktigt bra. Har en tidning på 28 sidor nu. Det kommer nog blir en hel del ändringar innan jag är helt nöjd. Sen ska det skrivas en mindre uppsats oxå om hur arbetet med tidningen gått, inte lika kul.

Resten av veckan är mer än fullbokad. Det ska målas lister, fönsterkarmar och eventuellt dörrar om färgern räcker till det oxå. Sen ska jag rensa ut i garderob och källare. Måste även börja läsa igenom allt som har med programmering som vi gått igenom i skolan så jag är förberedd till intervjun den 17:e.


JUSTIN TIMBERLAKE


Examensarbetet börjar likna något

img_6807 (MMS)

Examensarbetet börjar likna något


NY DAG, NY VECKA

Imorse vaknade jag 05.45 hyfsat pigg. Jag går helst inte upp tidigare än jag behöver men nu har jag ju bestämt mig för att jag ska ut på morgonpromenader. Tänkte köra promenader några gånger i veckan.
Imorgon ska jag avsluta målningen i köket, ska bli skönt att få bort allt skyddspapper från golven.



Nu är han överallt

img_6807 (MMS)

Nu är han överallt


MÅLNING

Idag har det målats, både hallen och köket har fått en uppfräschning. Är tyvärr inte färdig. På tisdag blir det takmålning i köket och en omgång till på vägarna. Sen blir det målning av alla lister i hela lägenheten. Det är roligt att måla i början men efter ett tag är det inte lika roligt.
Imorgon ska jag börja med morgonpromenader innan frukost, kl 05.45 blir det uppstigning.

RSS 2.0