TORSDAG

Veckorna går så jäkla fort. Imorgon är det 1:a april. Får se om det blir något april skämt på jobbet.
I helgen ska jag försöka ta fler foton till mitt projekt och så ska jag se om en jag känner vill översätta texterna till danska. Tänkte starta en facebook sida till projektet också sen när hemsidan är färdig. Hade varit roligt om min plan fungerar och det blir många besökare till sidan.
På måndag ska jag till Lund och träffa Therese och hennes lilla Elsa som bara är 1 månad gammal. Vi träffas inte så ofta eftersom hon bor i Umeå så det ska bli kul. Vi ska till Nova Lund så jag ska passa på och se om jag hittar en vårjacka i tyg.
Igår var jag förbi Espresso house på väg hem från jobbet. Var tvungen att höra om dem hade koffeinfritt kaffe vilket jag inte trodde dem hade men det visade sig att jag hade fel. Så det blev en latte som fick följa med därifrån.

Snart e det dax

img_2844 (MMS)

Snart e det dax


KOFFEINFRITT KAFFE

Var på Barista idag och dem sa att dem letar efter ett koffeinfritt kaffe som är ekologiskt/rättvisemärkt som dem kan ta in. Nice det hade varit att köpa en latte och veta att det inte riskerar att sätta igång migrän. Var på Copp också och dem har koffeinfritt men det var Gevalia, är inte ett fan av Gevalia kaffe. Det ska finnas ett annat från Lavazza också, förhoppningsvis i någon annan mataffär.
Imorgon är det söndag, då är det egentligen frukost med kaffe men det får vänta tills nästa helg då jag förhoppningsvis har hittat Lavazzas kaffe. Morgondagen är ganska fullbokad med fönsterputsning, städning, tvätt, ev träning, fotografering och lite annat hemligstämplat.


Helgläsning

img_7952 (MMS)

Helgläsning


Plocke pinn

Igår var vi ett tjejgäng som var och åt på Plocke pinn. Efter besvikelserna från besöket på Carib kreol så kunde det ju bara bli bättre och bra blev det. Maten var fantastisk, jag hade kunnat äta hur mycket som helst. dock blev det fyra rätter och dessert; toast med gruyere ost, toast skagen, lammracks, blomkålssopppa och hjortron med vit chokladmousse. Glömde bort att jag ville ha päron med sankt agur ost så det får jag ta nästa gång. Det var en fin lokal med hyfsat bra ljudvolym.

Fairtrade/ekologiskt

Blir så glad över att världen går framåt inom vissa områden. Det är fler som satsar på fairtrade och ekologiska varor. Jag önskar att det var jag som kom på idén med Barista caféet som satsar på fairtrade. Dessutom skänker dem mycket pengar till behövande i fattiga länder. Dem engagerar sig även i dem projekt dit pengarna går och åker iväg till några av dessa länder. Det känns bra att lägga pengar på fika på ett café där man vet att en del av pengarna går till välgörenhet. Skulle också vilja starta upp något projekt som på något sätt har med välgörenhet att göra.


IDÉER

Mitt huvud går ofta på högvarv och idé efter idé ploppar upp. Eftersom jag inte har ett jobb inom det jag utbildat mig till så vill jag till varje pris komma på något projekt som har med design att göra. Ofta så är det pengar som saknas för att ett projekt ska kunna genomföras. Pengar som jag inte har. Nu har jag dock kommit på en idé som kan, om det nu fungerar som jag tänkt, inbringa pengar. Har dock en bit på vägen innan allt är färdigt.

LIFE


RSS 2.0