090308

Jag har nu bott i min lägenhet 1 vecka och trivs som fisken i vattnet. Den här är en av dem lägenheter som tjag känt mig mest hemma i och jag har ju provbott några stycken. Innan jag flyttade tänkte jag bara på hur långt det skulle vara till allting efter att jag flyttat men nu när jag är på plats har jag insett att jag bor närmare flera av mina vänner. Det enda jag egentligen har längre till är skolan och det är ju inte det viktigaste.

I helgen har jag umgåtts med vänner som jag inte har träffat på ett tag. Det blev fika, några avsnitt av SATC och melodifestivalen. Ska bli kul att umgås lite mer med vännerna som bor i närheten.

Imorgon blir det att sätta igång med träningen på allvar för 100:e gången. Förkylningen är så gott som borta så nu går det inte att skylla på den. Ska prova på ett nytt gym där en gammal jobbkompis tränar, är alltid trevligt med lite sällskap.

Dagens låt är min melodifestival favorit. Go Alcazar!


Äntligen

Är nu på plats i min nya lägenhet. Känns riktigt bra. Vaknade vid 6.30 imorse och var alldeles för pigg för att kunna somna om. Har lite träningsvärk i vaderna och ryggen men jag skulle gissa på att det inte är något mot vad dem andra känner som hjälpte mig att flytta igår. Denna flytten var definitivt den smidigaste och snabbaste, runt 1½ timme tog det från att vi började lasta in till allt var uppe i nya lägenheten.

Idag blir det uppackning av lite lådor och sedan en sväng på ica maxi för kylskåpet är på tok för tomt.

Morgondagen börjar med ett möte med "storchefen" på skolan. Vi har gjort en power point presentation med vilken vi ska visa vad vi har åstadkommit hittils. Tror det blir ganska bra faktiskt.

RSS 2.0