MÅNDAG

Ny vecka och ny lägenhet. Har hunnit packa upp en hel del redan. Ska försöka fixa mer senare i veckan.
Idag har jag varit på massage som jobbet betalar. Det var verkligen välbehövligt. Förhoppningsvis får vi gå en gång i månaden. Jag har också varit och köpt en klädstång till garderoben så jag får plats att hänga upp alla kläder.
Fick veta idag att min a-kassa äntligen är färdig utredd så jag får pengar på torsdag. Det var verkligen på tiden.

FINALLY HOME

Nu är alla mina saker på plats i nya lägenheten. Det snöade en del i början när vi packade ut saker men efter en stund slutade det igen. Allt gick bra men det var lite jobbigt att bära upp möblerna för trapporna.
Nu ikväll har jag skruvat ihop bokhyllan och sorterat lådor så alla köksprylar är i köket och kläder mm är i stora rummet. Imorgon ska jag tillbaka till gamla lägenheten och städa golven.

Premiär för vinterkängorna

img_9842 (MMS)

Premiär för vinterkängorna


Nyår

Eftersom jag för en gångs skull är ledig både på nyårsafton och nyårsdagen så tänkte jag ha en liten nyårs middag hemma hos mej. Det blir bara 5-6 stycken för fler får det inte plats med i nya lägenheten. Ganska skönt att vara hemma och slippa tänka på hur man ska ta sig hem på natten.


V.47

Ny vecka, igen! Jäklar vad dagarna går fort nu. Bara fyra dagar kvar till flytten. Har sålt mitt skrivbord och idag var det en som hämtade skidor, pjäxor, rollerblades och skrivare. Skönt med mindre saker att bära på.
Denna veckan är ganska fullbokad med flyttrelaterade saker. Nästa vecka blir det lite lungnare. Ska bli så skönt att flytta till ett lugnare område.

FLYTT PACKNING

Finns det något tråkigare än att packa alla sina saker när man ska flytta. Det är så mycket tunga saker (böcker och stekjärn i gjutjärn) så man måste fylla på med lätta saker. Nu har jag mest större flyttlådor kvar vilket gör att man måste ha ännu mer lätta saker att fylla med och dem sakerna är snart slut. Hade varit trevligt om någon kunde komma och göra det här till mej :o)
Laddar med lite mat och kaffe nu för att få mer energi.



Bytte en massa böcker på skivesset till de...

img_3313 (MMS)

Bytte en massa böcker på skivesset till den här


Fredagsmys

img_6861 (MMS)

Fredagsmys


Fredagsmat

img_1381 (MMS)

Fredagsmat


TGIF

Äntligen fredag. Ikväll blir det slappande i soffan med god mat och Idol på tv. Imorgon blir det ev lite träning sen så ska jag packa så mycket det går. Måste veta om jag behöver fixa fler flyttkartonger.
Nästa vecka är fullbokat med besök hos sjukgymnast, bank x 2 och en sista besiktning i nya lägenheten av vaktmästaren. Sen är det flytt på lördag och sista städningen i gamla lägenheten på söndag.

Lite fredagsmusik


GRÅ TORSDAG

Idag blir det en sväng till Myrorna med lite saker jag rensat ut. Sen ska jag bort till Hertz och bestämma storlek på lastbil som ska användas till flytt. När jag kommer hem igen blir det några telefon samtal för att ändra el och hemförsäkring.
I helgen ska jag fortsätta att packa det mesta så bara det nödvändigaste finns kvar i nästa vecka. Blir nog en del mindre lådor denna gången efter all utrensning. Sen så hämtas skrivbordet idag och förhoppningsvis skidor, rollerblades och skrivare i helgen.

Flyttdags

img_8670 (MMS)

Flyttdags


Mums

img_6863 (MMS)

Mums


NYTT BOENDE

I slutet av november blir det flytt till nytt boende och nytt område. Ett lungnt område utan skjutningar, gängbråk och ständiga besök av polisen. Det är en lite mindre lägenhet men väldigt fin med nytt badrum och kök.
Imorgon börjar utrensning och packning på allvar för antagligen blir det flytt om exakt 2 veckor. Ska skänka en del saker till Myrorna, lämna böcker till skivesset och så blir det nog en runda till tippen.

Ikväll kommer några tjejkompisar hit på lite tjej/utflyttningsfest. Ska snart iväg och inhandla lite saker jag tänkt bjuda på.

NOVEMBER

Då var vi inne i november månad. Inte långt kvar till jul nu.
Förra helgen var det besök i Sthlm hos syster. Jag och mamma körde bil upp med en massa saker som min syster haft nere i Skåne. På lördagen var vi på Barkaby outlet, Solna centrum och Bauhaus för att leta efter vinterjacka och inhandla färg till systers lägenhet.
Idag kommer mamma till stan och i eftermiddag ska jag titta på en lägenhet i Rörsjöstaden. Det visade sig vara en kompis till en kompis som har lägenheten. Får hoppas att det ökar mina chanser att få hyra. 24 dagar kvar till jag ska flytta ut så det är hög tid att hitta en ny bostad nu.
Otur som vanligt, blev inget tittande på lägenhet för det blev avbokat i sista minuten. Några vänner till henne skulle få hyra den istället. Så nu fortsätter letandet.

Höst i Kungsparken

img_7877 (MMS)

Höst i Kungsparken


RSS 2.0