HÖSTSKOR

Hittade ett par skor som kanske får flytta hem till mig i höst.


Söndagsplaner

img_8358 (MMS)

Söndagsplaner


KOKOS

Idag har det varit näst intill ingenting att göra. 18 stycken ville äta vår dagens lunch och sammanlagt var det bara 43 kunder idag. Rekord än så länge för dålig dag. Vi var så uttråkade så vi var tvungna att hitta på något att göra. Vi bestämde oss för att göra glass på kokosmjölk eftersom Jossan och jag älskar kokos. Den står just nu i frysen och ska provsmakas imorgon.


LIVET DE LUXE

Idag har jag läst ut boken "Livet de luxe", så jäkla bra och med ett oväntat slut. Sen träffade jag Cecilia och Jesper vid Konsthallen. Det var inte så roliga utställningar denna gången så det är bra att det är gratis.
Imorgon slutar jag halv tre och efter jobbet ska jag på 45 minuters massage. Efter det blir det träning. Nu jäklar ska det tränas på riktigt.

FRÅN 30 TILL 31

Idag är det min sista dag som trettioåring. Imorgon är jag verkligen trettio något. Tänkte börja dagen med amerikanska pannkakor till frukost sen blir det lunch med mamma i Staffanstorp. På kvällen blir det middag med nio vänner på T-bone.
Var i Telenor affären igår för att fråga om mitt abonnemang och den kommande iphonen. Det är tydligen en Iphone 4Gs som kommer och inte en Iphone 5 som det skrivits om. Den ska komma i oktober så det blir lagom till att mitt abonnemang går ut i början av november.
På lördag ska jag på dopfest i Lund. Det är hos Therese och det är Elsa som har döpts uppe i Umeå. Det blir dopfest för oss som bor här nere i Skåne.

ONSDAG

Vi har så lite att göra på jobbet så vi bara går runt och vet inte vad vi ska ta vägen. Dessutom är vi en extra i personalen för tillfället. Dagarna går väldigt långsamt när det inte händer så mycket.
Idag har jag varit på AW efter jobbet. Först blev det Debaser och sen Krua thai på möllan så vi kunde få i oss lite mat. Åt goda vårrullar och kycklingspett.

Fredags middag

img_8589 (MMS)

Fredags middag


RSS 2.0