Onsdag

Idag har jag varit i skolan större delen av dagen och gjort färdigt ett gruppabete. Imorgon ska jag dit och göra färdigt en drink databas som skulle varit färdig redan innan sommaren. Efter skolan blev det en runda på gymmet  med kondition och styrketräning, gick riktigt bra idag.
Imorgon ska jag ev inhandla skrivbordet jag har tittat på på Ikea om det kommit in. Skulle kommit redan i måndags men det har skjutits fram hela tiden.
På fredag kommer lillsyrran hit och stannar över helgen och nästa fredag åker jag upp till henne så det blir mycket tid tillsammans. Fast nästa helg jobbar hon så då hinner vi bara träffas på kvällarna.

These boots are made for walking



eller inte!

Snygga e dem i allafall. Precis vad jag har letat efter, lite halvhöga boots som är lite vida upptill så man kan stoppa i jeansen. Hade en rabattkupong som gav mig 15% oxå vilket inte var helt fel.

Har slappat nu i 2 dagar för igår var jag lite hängig, hade lite ont i huvudet och nacken och kände mig inte så bra. Idag har jag bara varit seg. Imorgon tänkte jag åka till gymmet och köra lite styrketräning och sen kondition på roddmaskinen och crosstrainern.
Idag spelar Coldplay på Stadion i sthlm, önskar att jag hade varit där. Får nöja mig med en dokumentär om dem istället som visas på tv ikväll.

Torsdag

Igår var jag en runda på gymmet, har varit lite dålig på att träna den här veckan (oxå). Får verkligen ta tag i träningen nästa vecka. Tänkte ut o springa i helgen för dem har lovat bra väder, så man får passa på.
Idag blev det halvdag i skolan sen lunch på stan. Näst sista dagen på festivalen idag så det blev en andra friterad banan med glass.
I eftermiddags var jag på Ikea för att hitta ett arbetsbord men båda två varianterna som jag kunde tänka mej var slut. Den ena kommer in nästa vecka så det blir väl den här varianten.


I helgen ska jag arbeta med mina design program och så ska jag börja designa för en nygammal idé som min syster kom på idag.

Mac ägare

Igår fick jag hem min mac. Jag hann inte ens stiga ur sängen innan det ringde på porttelefonen för dem kom redan 08.45, 15 minuter tidigare än leverans tiden för dagen börjat. Nu har jag installerat internet, adobe, spotify och allt vad man nu behöver på sin dator. Jag gillar den faktiskt mer än vad jag trodde att jag skulle göra, har varit lite anti mac innan.
Min kånken datorryggsäck beställdes igår från Naturkompaniet och på torsdag ska jag till Ikea och handla ett arbetsbord. Nu jäklar ska det arbetas med design. Är ledig hela helgen och nästa vecka har jag inga arbetsdagar inbokade.
Om några timmar ska jag iväg och arbeta men innan dess blir det lite mat på festivalen. Ikväll ska jag nog lyssna på A camp som spelar på stortorget.

Söndag

Är sjukt trött så ikväll blir det bara att slappa i soffan framför tv:n. Har jobbat i helgen och i fredags var jag på middag hos vänner. Igår kväll skulle jag gått på Timbuktus konsert på malmöfestivalen men var så trött så det blev tidig läggdags istället.
Imorgon ska jag sitta hemma och vänta på att min Mac blir levererad. Man kunde inte få nån ungefärlig tid då dem kommer utan det blir nån gång mellan 9-17. Får väl städa lite eller nåt för att få tiden att gå.

Festival

Idag börjar spektaklet här i Malmö. Det enda roliga med Malmöfestivalen är maten, kul att prova lite olika sorter. Friterad banan från Banan pågarna är alltid ett måste, minst en varje år. Annars kan jag vara utan festivalen, det brukar inte ens vara nån bra konserter men i år uppträder Timbuktu så det ska jag gå på. Annars håller jag mig gärna borta från folkmassor och trängsel.
Idag körde jag ett pass på gymmet med mitt nya träningsprogram. Jag ändrade om lite på ordningen av övningarna så det skulle bli lite smidigare att flytta runt mellan övningarna.
Nu käkar jag lunch och kollar lite på Tori & Dean på kanal 5.
På måndag levereras min nya inneboende, en sprillans ny MacBook Pro. I nästa vecka bär det oxå av till Ikea nån dag för inköp ett arbetsbord.


Shopping

Det har blivit en del shopping för min del men man får ju passa på när man har lite överskott i kassan. Var på stan idag och hittade lite godbitar som fick följa med hem.



Kånken ryggsäcken har ett fack för en dator så i den ska min Mac  bäras runt i. Kavajen är från Gina Tricot och dojorna från Radical sport.

Löpning och lunch

Löpningen gick riktigt bra, det blev 2 x 3 km. Håller fortfarande hyfsad fart hela tiden så nu gäller det bara att utöka till fler kilometer. Ska inte jobba så mycket nu när jag börjat skolan så då kan jag ut och springa lite på kvällarna.
Min mat jag gjorde i förmiddags blev riktigt god och är snart uppäten. Ska snart bege mig in till stan en sväng innan jag ska iväg till jobbet.


Nytt försök

Var ute igår och skulle springa men av någon anledning får jag väldigt ofta håll nu för tiden. Har ju som mål att springa Midnattsloppet i Stockholm nästa sommar och idag såg jag ett filmklipp från förra årets lopp på en blogg jag följer. Det verkar vara ett riktigt roligt lopp så det vill jag verkligen springa. Så idag ger jag löpningen en ny chans, det måste ju fungera nån gång.
Nu under förmiddagen har jag förberett lite lunch både till idag och imorgon. Det blev biffar med rödlök, ugnsbakade grönsaker i vitlöksolja och tzatziki. Det kommer upp bild senare när maten ska ätas.


Randigt

Har märkt att det har blivit en hel del randiga plagg i min garderob. Min syster har kommenterat det och idag även två klasskompisar. Jag gillar randigt och särskilt i färgerna vit och marinblå, det är snyggt helt enkelt. Idag blev det ett randigt tillskott till garderoben från Gina Tricot, en t-shirt med tryck.



Idag har jag beställt Adobe paket till min nya dator som e på väg.  Tid för klippning+slingning är oxå inbokat men inte förrän till v. 35.

Mac Dreamy e på väg hem till mig

Äntligen e det min tur. Jag är en av dem sista i min klass som inte köpt en Mac ännu men idag skickade jag iväg en beställning till Apple store. En MacBook Pro 13" blir det. Oväntade pengar på kontot plus välförtjänad lön från extrajobbet gjorde detta möjligt och jag tror att det är en riktigt bra investering. Det är ju Mac som gäller inom mediabranschen.
Alla lediga stunder kommer nu att användas till design av nya och gamla idéer och skapande av en portfolio att visa för framtida arbetsgivare.


Tidig morgon

Eftersom jag för en gångs skull är uppe i tid innan jag ska till skolan så tänkte jag passa på med ett inlägg. Idag ska jag påbörja mitt flashspel och förhoppningsvis komma en bra bit så det snart blir färdigt. Sen ska vi nog oxå gå igenom grupparbetet idag och bestämma vilka grupper vi ska vara i. Vi är tre stycken som redan bestämt att vi ska arbeta tillsammans, man har lärt sig vilka man inte ska vara i samma grupp som vid det här laget.
I eftermiddag blir det en runda till min massör, det behövs efter helgens jobb. Sen ikväll kommer en jobbkollega hit och ska låna min dator+skrivare för att skriva ut ansökan om visum till Indien. Hon ska åka dit i 2 månader som volontär från den 6 oktober. Kommer att sakna henne på jobbet, alla bara försvinner därifrån :o)

Mina favorit bloggar

Jag följer en hel del bloggar av lite olika slag och har fått några favoriter.
Här är mina topp 5:

Spark i baken - bra tips på träning och mat

Elin Kling - tjejen som har koll på allt inom mode

Englas showroom - tips på kläder och inrednings prylar

Katrin - kul och galen tjej som skriver om sin vardag, jobb och pojkvännen Bingo

Kenza - ung framgångsrik tjej som jobbar extra på MTV

Lördag

Idag har det varit jobbdag hela dagen men en kul sådan. Vi har skrattat och flamsat en massa så dagen gick riktigt fort. Imorgon är det sista dagen för en av mina kollegor då hon måste ägna sig åt sina studier på heltid. Det blir tråkigt att inte få jobba med henne mer men jag vet var i stan man hittar henne, åtminstone på onsdagar och lördagar :o)
Har precis tittat färdigt på en film med flera bra skådespelare som te.x Queen Latifah, Alicia Keys och Jennifer Hudson. Den heter "Honungsbiets hemliga liv" och är väl inte särskilt känd men jag gillade den.
Imorgon ska jag jobba klockan 14 men innan dess ska det hinnas med städning och en sväng på gymmet. Börjar bli mer snuvig och är just nu lite hes men jag hoppas att det inte blir nåt mer av det för jag har inte tid att vara förkyld.

Sol och värme

Idag har jag varit en stund i v.hamnen och solat med en kompis. Det var riktigt behagligt väder. Innan J skulle iväg till jobbet var vi och åt bakad potatis till lunch.
Sen cyklade jag bort till Entré och köpte ett par sandaler som jag tittat på sen i mars då varuhuset öppnade. Tyckte det var dags att dem skulle få ett nytt hem.
Hade lite beslutsångest i eftermiddags om jag skulle åka och träna eller inte. Har fortfarande en del träningsvärk kvar från i måndags men det blev en tur til gymmet ändå. Det var premiär för nya programmet och det gick bra förrutom med benövningarna då benen fortfarande var ganska slut. Gillar alla övningar så det blir nog bra, ska köra ett pass till på söndag för min pt ville ha lite feedback på måndag om hur det fungerar med övningarna.

Äntligen

Har nu fått skissen på min tatuering och den blev så bra som jag hoppats på. Nu ska jag bara vänta i en månad innan jag ska upp till Stockholm och göra den.

Träningsvärk

Idag känns det i nästan hela kroppen, mest i benen. I förmiddags var det inte så farligt så jag promenerade bort mot Pildammarna för att springa lite. Det kändes bättre än förväntat men efter en halv km fick jag håll. Börjar tröttna på det skitet, varje gång jag e taggad och känner att jag kan springa långt så får jag håll. Så det blev snabb promenad runt hela parken istället.
Nu känns träningsvärken 5 ggr mer än innan. Idag är det inte läge att tappa en massa grejer på golvet kan jag ju säga.

Idag är det exakt en månad kvar tills jag ska göra min tatuering, jag hoppas att veckorna kommer att gå jättefort. Förhoppningsvis får jag skissen på tatueringen snart, är så nyfiken.

En ny vecka

Har varit i skolan idag, vi har börjat skissa idéer på spel i flash. Vi skulle göra en banner oxå som skulle göra reklam för spelet. Tänkte lägga upp den här om det fungerar. Inte så avancerad men vi har bara haft flash i en vecka.
Idag har jag oxå varit hos min pt och gått igenom nytt träningsprogram, det var ganska jobbigt. Kommer att ha en del träningsvärk imorgon, känns redan i låren. Tror det blir ett bra program.
Istället för bannern så blir det en bild på min nya fina blus som jag fick från H&M igår.



Sista dagen på sommarlovet

Imorgon börjar skolan igen, ska bli skönt att få lite ordning på vardagen. Vi ska fortsätta med flash i en vecka sen blir det  grupparbete. Måste ta tag i min praktik oxå så att jag hittar ett ordentligt företag att vara på.
Idag har jag varit ute i västra hamnen och solat med en massa nyckelpigor och vispingar. Trodde att nyckelpig invasionen var över men tydligen inte. Det var i alla fall lagom varmt så det var riktigt skönt att slappa där ute.
Efter ett tag kom min vän och kollega J oxå dit.  Hon har så mycket knasiga saker för sig när hon är ute på klubbar. I tisdags hade hon träffat på en Robinson deltagare, efter ett tag tyckte han att han inte fick tillräckligt med  uppmärksamhet av henne och lämnade därför stället.

Nattinlägg

Tänkte skriva ett inlägg innan jag hoppar ner i bingen.
Idag har jag tillbringat dagen i Ystad med mamma. Det var frivilliga brandkårens dag i Ystad en tradition som fyllde 170 år. Vi tittade lite på det sen gick vi och åt god mat på Store Thor, grillspett med pommes och tzatziki blev det till mig.
Nu ikväll har jag suttit och lyssnat på bra musik på mitt älskade spotify och surfat runt lite.
Igår utförde jag veckans andra träningspass på gymmet. Det har blivit dåligt med träning denna veckan då jag har haft nack- och huvudvärk måndag- torsdag men imorgon blir det ett löppass i Pildammarna. Det har lovats sol och värme imorgon så jag ska försöka vara ute så mycket som möjligt för på måndag ska det bli regn.

RSS 2.0