ALLT OCH INGET

Dåliga nyheter på jobbet i fredags överskuggades av två positiva idag. Min kompis Malin ska ha barn i oktober, hade mina aningar men det blev inte bekräftat för mej förrän idag. Sen så fick jag inbjudan till Marias 30-års fest som ska hållas vid Snoggeholms sjön i augusti.
Tänk om livet kunde bli som ville för en gångs skull. Man kunde få ett jobb som man vill ha och vinna pengar så man kunde få åka till New York. Inte så mycket begärt egentligen. Nån gång ska det väl vara min tur.



LÖPNING

Det här med löpning gör mej kluven. Jag gillar att springa egentligen men min dåliga kondis gör det mindre roligt. Jag vill vara bra på att springa men man blir ju inte bra utan att träna. Det blir ju hårt innan man fått upp kondisen. Idag var jag ute och motionerade i Ellstorpsparken och lyckades ta mig runt ett varv springandes vilket är runt 0.5 km. Inte alls långt men en början. Om jag springer minst ett varv några gånger i veckan så ska jag ju komma igång. Den sista augusti måste jag klara av 10 varv så det är bara att träna.

LÖRDAG

Idag ska jag ut och leta efter fler ställen till min Malmö sida. Tänkte gå förbi Värnhem på väg mot stan och bort till Gamla Väster och på vägen hem blir det en promenad förbi Triangeln och sen följer jag Föreningsgatan.
Ikväll blir det grillning med vänner.

Monday bloody monday

Måndags morgnar är alltid lika jobbiga. Man är trött, tiden går fort och man kommer för sent till jobbet. Det gick dock väldigt smidigt på förmiddagen, vi var tidigt färdiga till lunch. Innan jag gick hem idag tog jag två foton på mina söta kollegor och lade sedan upp dem på Facebook vilket inte riktigt uppskattades. Den ena bilden blev bra och den andra var rolig.
Nu har jag lagt upp fyra nya företag på min sida om Malmö och mailat dem. Fick två mail tillbaka direkt med positiv feedback. Har mailat en tjej på malmö stad också och förhoppningsvis tycker hon att sidan är en bra idé. Det ska bara vara nån som nappar och tycker att dem har ett bra jobb till mej.

Ikväll ringde syrran från Miami. Hon har det bra i värmen men hade enligt henne inte blivit så solbränd vilket jag tvivlar på. Hon skulle titta efter mineral smink till mig eftersom det är väldigt mycket billigare där. Hoppas hon hittar några coola adidas dojor också.




Min snygga pjuks

img_5742 (MMS)

Min snygga pjuks


DRÖMJOBB

Ett drömjobb skulle vara där jag kunde kombinera mina två stora passioner mat och grafisk design. Jag vet inte riktigt vad det skulle vara för jobb men förhoppningsvis så dyker något upp. Kreativiteten finns både i matlagningen och skapandet av grafik på olika sätt.

KOKOS

Har under en längre tid varit lite besatt av kokos i olika former. Nu har min favorit glass Ben & Jerry kommit ut med en ny glass med just kokos :o)


Ägg & smoothie frukost

img_6656 (MMS)

Ägg & smoothie frukost


Tacos time

img_1882 (MMS)

Tacos time


SÖNDAG

Då var det söndag igen. Idag blir det lite träning i parken sen ev en cykeltur till Västra hamnen och vid kl 15 blir det slappande på balkongen i solen.
Igår gick jag en promenad in till stan för att handla lite mat. På eftermiddagen blev det grillning hos grannen med en massa god mat och trevligt sällskap.
Imorgon är det jobb igen, hoppas på en lungnare vecka och inte så mycket stress.

Lördagsfrukost

img_7627 (MMS)

Lördagsfrukost


KALKONENS DAG, MASSAGE & AW

Igår var det Kalkonens dag vilket resulterade i jobb kl 7-19. Det var mycket att göra men inte så mycket som jag trodde det skulle vara. Idag var alla på jobbet trötta. Vi har haft mycket i flera veckor nu och man är trött hela tiden och stressade inombords. Vi hör telefonen ringa fast att den inte ringer, vi hör kunder komma in genom dörren fast det inte kommer någon. Stress stavas det. En eller två veckors semester hade inte varit helt fel. Var på välbehövlig massage idag efter jobbet. Kändes som att mina muskler i nacken och övre ryggen hade förvandlats till betong.

Imorgon ska jag och mina två kollegor på AW i dockan. Det är för alla som arbetar i området. Kul att få träffa våra kunder utan att man är klädd i byxor från blåkläder och en skrikande orange tröja.

RSS 2.0