Vinterpromenad 

104ff8d9062a4ad1556dd07afcb386ac.png

Vinterpromenad 


Snö

Det snöar för fullt och det ska tydligen fortsätta ett par dagar till. Jag gillar snö, det är bara synd att vi inte har nån backar att åka snowboard i.
Igår var syrran och hennes kompis förbi en sväng innan dem skulle vidare till Köpenhamn. Dem skulle ut och festa där innan dem nu imorse skulle flyga iväg till New York. Där ska dem vara i en vecka och sen ska dem vidare till Miami där dem också ska vara i en vecka.
Idag ska jag in till stan och fika med två kompisar sen ska jag iväg och jobba några timmar. Har lyckats skrapa ihop en hel del timmar i Januari, har jobbat varje lördag och fick några extra dagar efter nyår.

Det snöar...

0-36d2f5f4f470ccc3510e0023e42dfc66.png

Det snöar för fullt 


Fruktsallad istället...

50ca26789de68fa962df1a293a7e8f59.png

Fruktsallad istället för godis till Let's dance 


Fördjupning i...

7de87936db551e654162945283400397.png

Fördjupning i tidningarnas värld 


Solnedgång

121cce5a9514a8410d3cadadf2a1e997.png

Solnedgång


Combat

Idag var det tredje gången på combat passet, det är riktigt roligt. Bra blandning av styrka, kondition och kordination.
Januari har varit en ganska bra träningsmånad. Dem första två veckorna blev det mycket promenad när syster bodde här och nu har jag kommit igång med combat passet.


Internet

Har fixat nytt internet idag, snabbt internet som dem har i huset. Har haft mobilt bredband i över 1 år nu och tyckt att det var helt ok. Jag laddar aldrig ner musik och film så det har fungerat bra till det jag har gjort. Nu undrar jag varför jag inte dumpat det mobila bredbandet innan, det går så mycket fortare nu.

Goodiebag från...

65b82ae59052dfd6b426570b5d4cb09d.png

Goodiebag från Sofies mode bootcamp kväll på Stadium.


Fikapaus

-afab26fd4a4f7267200c64d9f6a9ef8.png

Fikapaus


Guldbagge

Tittar på Guldbaggegalan, Johan Glans e så jäkla kul. Fast han e ju skåning så det är ju inte så konstigt. Min favoskådis Joel Kinnaman var nominerad för bästa manliga biroll men tyvärr så vann han inte, men hans tid kommer.
Man skulle kanske ta och se Bröllopsfotografen, den verkar populär.
Imorgon blir det skola på förmiddagen sen kommer syster och kvällen spenderas på Stadium med 20% rabatt på hela sortimentet.


Helgen som försvann innan man hann känna sig ledig

I fredags var syster här. Det blev en tur till Rosengård för inhandling av billiga grönsaker, träning och på kvällen blev det Let´s dance.
I lördags jobbade jag hela dagen och idag har det inte blivit mycket vettigt gjort. Var ute en sväng men det var så jäkla kallt. Har mest slappat i soffan och kollat tv & nätet. Letar efter typsnitt som jag kan använda till en tatuering jag ska göra.
Om en halvtimme är det tredje Johan Falk filmen.
På tisdag ska jag och syrran på Sofis mode bootcamp, en kväll på Stadium med 20% rabatt på allt sortiment och en goodiebag att ta hem. Det blir även lite info om träning och mat.


Tidningsdesign

Det är vad jag ska lära mig mer om under fördjupningsarbetet i skolan. Sen är det meningen att jag ska göra en tidning som examensarbete.
Idag har jag även pratat med min lärare om praktikplats och han ska kontakta folk han känner som jobbar med tidningar. Hoppas att det ger något så jag kan få en bra praktikplats denna gången.
Imorgon kommer syster. Vi ska ut till Rosengård en sväng, ev springa en runda och sen blir det Let´s dance på kvällen.


Frukost på...

-bcf55b0615be9b95217b69f50ef424a.png

Frukost på tåget påväg till Ystad


Jag är besatt

av djävulen i form av socker. Det är sjukt vad man kan bli beroende av socker. Fast inte så konstigt egentligen då både godis och glass är jäkligt gott.
Var i skolan på förmiddagen och hade första lektionen i CMS, det verkade ganska ok. Vi ska ha grupparbete nästan hela kursen.
Sen blev det en runda på gymmet, löpningen gick inte så bra idag så det blev lite annat istället.

Träning

Imorgon börjar jag en kurs i skolan, Cms heter den. Efter den har vi tre veckors fördjupningsarbete och sen är det dags för 3:e praktik perioden. Jag har sökt praktikplats på Aller media i Köpenhamn där jag vill praktisera hos en AD, gärna på en modetidning. Har skrivit Elle, IN och Bazar som önskemål.
I fredasgs sprang jag för första gången detta året, har inte sprungit på säkert 1,5 månad men det gick förvånansvärt bra ändå. Ska försöka springa 5 ggr i veckan och försöka förbättra konditionen så jag orkar springa Midnattsloppet i sommar. Nu i veckan blir det även Combat, Yogalates och Abs pass.


Film på bio

Igår såg jag Snabba cash, den var riktigt bra. Skådisarna och regisören var där och presenterade sig, sen satt vissa med och tittade på filmen. Joel Kinnaman var lika het i verkligheten som på film ;o)
Det kommer en hel del bra filmer nu under vintern och våren. Sex and the city kommer den 28:e maj, Precious den 29 januari och Up in the air börjar visas idag.
Jag gillar svenska filmer men det är inte så många bra på gång nu. Alla Johan Falk filmerna visas på tv på söndagar så jag får väl hålla godo med dem trots att jag sett dem innan. Danska filmer brukar också va bra, hade den danska kronan inte varit så dyr så hade jag åkt över till Köpenhamn ibland och gått på bio.


Torsdag

Äntligen torsdag. Ikväll är det smygpremiären av Snabba Cash och jag vill inte ens vänta ända tills dess, jag vill se filmen NU. Den har fått jättebra kritik i alla tidningar och klassas som den bästa svenska kriminalfilmen hittills.
Igår var jag på Combat pass, det var riktigt roligt men skitjobbigt. Nästa vecka ska en klasskompis också med.
Idag har jag skickat iväg mail till Aller Media i Köpenhamn. Har äntligen hittat var man ska skicka förfrågan om praktik. Hoppas verkligen att dem har något till mig, vill inte ha en dålig praktikplats till.

Träning

Igår var jag på både spinning och abs pass. Efter 15 minuter på spinningen började det göra ont i min nacke. Då går det upp för mig att så som man sitter på cykeln, det är den sämsta ställning min nacke kan vara i, precis så ska jag INTE sitta. Så det blir inga mer spinningpass för min del.
Idag ska jag på ett nytt pass, Combat. Ska bli kul och jag hoppas det kommer att va ett pass jag gillar.


Kv?llsl?sning

5381437a4e12da5cb52102ed16797d5a.png

Kv?llsl?sning


I min drömvärld

I min drömvärld jobbar jag på en modetidning med design och layout. Jag trivs med mina arbetsuppgifter och har dem bästa kollegorna. Varje år åker jag på semester till nya spännande platser, favoritstaden är New York.
Jag bor i ett radhus med en trädgård i en mysig förort till en större stad. Jag kör till jobbet i en VW Golf och slipper trängslen på tåget.
På fritiden ägnar jag mig åt mitt egna företag där jag håller på med diverse design projekt.


Så här får mitt liv gärna se ut i framtiden.

Söndag

Imorgon börjar tredje veckan på 2010. Min förkylning är mycket bättre så nu ska det bli konditionsträning på schemat. Det var ett tag sen jag sprang sist så det blir nog trögt i början. Det har tillkommit några nya gruppträningspass på Nautilus som jag också tänkt prova på.
Nästa vecka har jag en hel del roliga saker att se fram emot, det är smygpremiär på Snabba Cash på torsdag och på fredag blir det middag och bowling med jobbkompisarna. På torsdag och fredag blir det också några timmar i skolan då vi ska redovisa om vår praktik, inte lika kul.

Om några veckor åker syrran till USA och då har jag gjort en beställning på ett par såna här:


Dem kostar bara runt 300 i USA jämfört med 500- 600 kr här. Lite farligt att dem är så billiga för när jag själv ska åka dit så kommer mer än ett par att få följa med hem.

Snabba cash

Nästa torsdsg blir det premiär av filmen och idag hittade jag detta på svt1.


Träning

Har bara börjat med promenader än så länge eftersom jag fortfarande är ganska förkyld. Igår gick jag sammanlagt 1 timme och 40 minuter. Idag var jag bara ute 45 minuter.
Imorgon ska jag gå med min syster in till stan på morgonen för att sedan fortsätta bort till skolan och få mitt papper från csn påskrivet. Efter lunch ska jag träffa J på stan och på eftermiddagen ska jag ge mig på ett styrkepass. Har inte tränat på 3 veckor så nu måste jag komma igång igen.

I´ve got a new Love

Har fallit pladask för denna skönsjungande australiensiska kille.


2010

Idag är det 1 år sen jag startade denna bloggen. Har varit ganska bra på att skriva under året.
Hoppas på att 2010 blir ett bättre än år än 2009.
Detta året blir jag färdig med min utbildning och får förhoppningsvis ett jobb efteråt. Ska bara hitta en bra praktikplats oxå och hoppas på att den ger mer än vad den tidigare har gjort.
Mina mål för i år är att spara ihop pengar till New York resa, skulle vilja åka dit över jul och nyår. När det gäller träning så är målet att springa Midnattsloppet, antingen i Köpenhamn eller Stockholm.

RSS 2.0