Vad skulle fotboll vara utan Zlatan?


Första advent

Om en månad har jag hållit den här bloggen vid liv i 1 år. Det här året har gått riktigt fort, nästan för fort.

Har precis varit nere i källaren och röjt och insett att alla fulla flyttlådor i princip innehåller en massa skit. Endast en låda hade jag velat spara som innehöll gamla minnen som te.x. dagböcker. Vid nästa flytt kommer en hel del att åka till soptippen.
Jag har satt upp adventsljusstakarna i fönsterna och ska hänga upp en julgardin i köket, det blir det enda julpyntet för i år.



Ikväll blir...

574f117ea8429e8e5bec9ad70ed11693.png

Ikväll blir det lite glöggprovning


Rastlös

Varför vill man ha sånt som man inte har? Varför vill man vara på nån annan plats än där man är? Varför kan inte livet vara lättare?
Alla dessa val, frågor och funderingar.
Jag vet vad jag vill men vet inte riktigt hur jag ska komma dit.


pastagratäng med...

242baf0067427a24e322e9ab58856b3a.png

pastagratäng med kalkon, squash och svamp


NEW YORK


091125

Idag var det tidig uppgång för besök hos kiropraktern. Sen blev det en sväng till maxi för lite matinköp.
Det blev lunch på Graffitti med en kompis och sen lite inköp i stan.
I eftermiddags har jag varit på Nautilus. Igår tränade jag ben så idag blev det överkroppen. 20 minuters löpning blev det oxå. På fredag blir det spinning och på söndag ev yoga.

Update
Gjorde en pastagratäng som säkert hade blivit jättegod om jag inte hade glömt bort den i ugnen. Påminnelserna i Iphonen är inte så bra som i min gamla telefon, vilket gjorde att jag aldrig blev påmind om gratängen i ugnen. Får väl göra ett nytt försök på fredag.

Tatuering

Såg precis ett videoklipp från New York om att vita tatueringar är det nya inom mode världen. Gissa vem som gjorde en redan 2003?

Symbolen för stjärntecknet kräftan.

Repris

Gillar denna låten så den får va med igen.



Söndags musik


Alicia Keys


Grå vardag

Man börjar se en likhet i november vädret, mycket grått. Solen lyser med sin frånvaro, inte många dagar som det har varit bra väder den senaste tiden.
Idag ska det provas på Pilates på Nautilus, tänkte att det säkert kan vara bra för min rygg och nacke. Om jag gillar det kommer jag nog gå varje vecka annars ska jag prova på Yoga. Vet faktiskt inte riktigt vad det är för skillnad på dem.

En grå onsdag

Inget upplyftande väder idag inte. Var hos en ny kiroprakter idag som knäckte lite i nacke och rygg, sen fick jag ha fyra akupunktur nålar i nacken i 20 minuter. Han verkade bättre än den förra så jag hoppas att han ska fixa så jag slipper ha ont mer.
Om en stund ska jag iväg på lunchmöte med min praktikkollega, blir nån god mat vid Möllan.
Tittade precis på smhi:s sida och på fredag när jag e ledig så lovar dem sol hela dagen. Tror nog att det blir en långpromenad om solen skiner.


Tisdag

Nu har mailet skickats iväg till drömpraktikplatsen, håller tummarna hårt och hoppas på ett positivt svar.

Har repat mig igen efter helgens dåligheter och var t.o.m och tränade idag. Imorgon ska jag till en ny kiroprakter på ett läkarhus inne i stan och förhoppningsvis ska dem komma fram till varför min nacke är som den är. Börjar bli så trött på att det aldrig försvinner helt, värken i nacke och huvud.

Helg

Folk som är deprimerade borde skickas på en Hoffmaestro konsert istället för att knappra tabletter, rena lyckopillret att gå på deras konsert. Fullt ös från början till slut.
Lördagen var en inte lika kul upplevelse, drabbades av nåt 24 timmars virus eller nåt och mådde inte alls bra. Nu är det bättre efter att jag fått i mig lite mat men det blir ändå en dag i soffan framför tv-serier och film.

fullt ös...

0-3c603241cee85a334ce714479a0a6958.png

fullt ös på Debaser


Hoffmaestro & Chraa

Nu bär det av till Debaser och en grym konsert.

träning på...

308bc569a0ffd873a17db8c99fbbacb2.png

Kolla varifrån!

träning på Nautilus


Shopping stop

Det är bra för min plånbok att vara borta från Malmö på dagarna. Har inte shoppat något på snart 3 veckor och det lär inte bli något nästa vecka heller. Det är så lätt att köpa något när man går på stan även om man absolut inte behöver något.
Skulle gärna vilja ha ett par Emu uggs men har kommit fram till att jag faktiskt klarar mig utan. Måste lägga undan lite pengar på sparkontot istället.

Dagens uppdatering

Låt: Try to sleep with a broken heart- Alicia Keys
Att göra: Fortsätta på mitt projekt från igår
Bästa: Syrran kommer till stan
Sämsta: Är trött och börjar bli mer förkyld
Ser fram emot: Fredagens konsert med Hoffmaestro på Debaser

Tisdag

Sitter på praktiken och fixar med mitt egna lilla projekt. Det går framåt, kommer på nya idéer hela tiden. Ska fota lite saker när jag kommer hem som jag ska ha med i projektet.
Håller på att tanka ner spotify låtar så jag kan lyssna på dem offline, man behövde tydligen trådlöst nät för att kunna göra det och det har jag inte hemma.
Idag ska det definitivt bli träning, hoppade över spinningen igår för jag hade mer behov av att röja upp där hemma men idag har jag ingen bra ursäkt för att slippa.

Nu så

Har kommit på en så jäkla bra idé för att få min dröm praktikplats. Den som lever får se!

Måndag

Har blivit helt förälskad i Alicia Keys Try to sleep with a broken heart. Helt klart en ny favorit. Hela albumet kommer den 15:e december.
Har lagt ute lite saker på Tradera, försöker rensa ut saker som bara ligger och skräpar. Måste få in lite pengar till sparkontot. Har även fått lite extra tider på ica, så snart kommer pengarna att rulla in.
Ju mer jag tänker på att ha min nästa praktik i Stockholm ju mer vill jag dit, jag SKA dit. Har eventuellt en som vill hyra min lägenhet så det är ju ett steg på vägen, ska bara själv ha någonstans att bo där uppe men det fixar sig säkert.

Hoffmaestro & Chraa

Denna artikel kunde man hitta i dagens Metro.


Seg Söndag

Idag e inte den bästa dagen. Har ont i nacken och är jäkligt seg. Tvingade mig bort till gymmet en runda för det blir ju inte bättre av att  bara sitta hemma. Fast det blev väl inte så mycket bättre ändå.
Imorgon bär det av till kiropraktern igen och sen ska jag till skolan och redovisa ett gammalt arbete. På eftermiddagen blir det förhoppningsvis spinning och sen så kvällen blir det Fotbollsgalan.

Fick se att Alicia Keys snart släpper ett nytt album, hittade två av låtarna som ska vara med där:

Try sleeping with a broken heart

Doesn´t mean anything
Alicia Keys - New Music - More Music Videos


TGIF

Då var det fredag igen, tiden går så jäkla fort. Har gjort halva min praktik i Kristianstad och har läst ut två böcker redan. Jag har beställt några nya bl.a. Elsas mode av Sofi Fahrman.
Nu är det bara en vecka kvar till Hoffmaestro konserten, ska bli grymt kul att se dem live. Syrran kommer oxå ner nästa vecka så det blir en bra vecka.


Torsdag kväll

Har studerat min telefon lite under kvällen så nu känner jag den lite bättre. Har oxå kollat fjärde Johan Falk filmen men tyvärr var det ju inte så mycket av Joel Kinnaman i den :o( Den var bra i alla fall. Femte och sjätte filmen finns oxå ute på dvd nu så jag hoppas dem dimper ner i brevlådan i nästa vecka.
Håller på att läsa en bok av Liam Norberg som heter Insidan. Riktigt bra bok, lite som Snabba cash men på riktigt. Det är han som gjort filmen Sökarna. Tänkte ta och hyra den någon dag.



Iphone

Nu är Iphonen hämtad så ikväll ska lära mig hur den fungerar.

Dagens

Humör: Pigg (gick faktiskt upp redan 5.30, en halvtimme innan jag behövde gå upp)
Gjort: Åkt tåg, käkat frukost två gånger
Planer: Hämta Iphone, leka med Iphone
Ser på: datorskärmen
Lyssnar på: radio
Läser: det jag skriver
Äter: har precis ätit yoggi
Dricker: inget just nu
Bästa: idag får jag min Iphone
Sämsta: Att snön som kon igår inte ligger kvar
Väder: Grått och mulet, lite snö på marken (i Kristianstad)

Stockholm i mitt hjärta

Just nu hade jag hellre bott i sthlm. Där finns så mycket som inte finns här, tex min dröm praktikplats. Skulle gärna vilja göra min nästa praktik i sthlm men det är en del som måste till om det ska gå. Hade jag haft fett med pengar på banken hade det inte varit några problem men nu har jag ju inte det. Det ska förhoppningsvis gå i alla fall.



Tisdag

Idag var jag iväg till Telenor butiken och fixade med nytt abonnemang och på torsdag får jag min Iphone. En ny leksak att leka med, så nu har jag fredagkväll uppbokad. Fick reda på idag oxå att syrran kommer ner nästa vecka och går med på Hoffmaestro konserten på Debaser , Yeah!!! Kommer bli så jäkla kul.
Imorgon ska jag gå till en kiroprakter och se om han kan fixa till min nacke som inte riktigt är som den ska. Börjar bli trött på att ha ont i nacken och huvudet. Sen blir det en sväng på gymmet oxå.

Helgen

Igår var jag och fixade till naglarna, det blev stor skillnad från förra gången. Nu e dem fina och målade i svart. I fredags blev det myskväll med tredje Johan Falk filmen och god mat. Igår blev det en sväng på stan sen en runda på gymmet och idag blir det jobb.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, praktik och pendling till Kristianstad.


RSS 2.0