SALAMI & OST

När jag fått nytt jobb och fått min första lön ska jag fira med en massa goda salami och ostar. Är sugen på min favorit ost Gruyere men sådana lyxigheter har jag tyvärr inte råd med just nu. När jag jobbade på maxi gick en del pengar till ostinköp. Vi sålde en massa goda ostar som te.x. Malmö akvavit, extra lagrad herrgårdsost och flera mögelostar. Det finns även flera goda salamikorvar och mina favoriter är picksalami och napolisalami.

MÅNDAGAR

Måndag är inte min favoritdag på veckan. Första dagen efter helg ledigt. Jag är ofta seg och det tar tid att komma igång på måndagar.
Idag var inget undantag. Vaknade med förkylning och lite halsont, säsongens första riktiga förkylning är på gång. Inte så bra tajming när det börjar dyka upp jobbintervjuer. Ska försöka få i mig mycket vitaminer och vara ute i friska luften så går det kanske över fortare.

KÖPENHAMN

Idag åkte jag över till Köpenhamn med en vän. Hon lunchade med sin mamma och jag gick runt på stan. Jag var inne en sväng på Illum och besökte min gamla arbetsplats. Dem hade byggt om en hel del där inne.
Sen gick jag lite på ströget och en sväng ner till Nyhamn. Jag hittade en vagn som sålde crepes så det blev en med nutella, banan och kokos.
Sen slöt jag upp med min vän igen och vi gick mot Hovedbanegården. På vägen gick vi in i en ny Disney butik. Det fanns en massa fina saker och det påminde mig om när jag var på Disneyland i Paris för länge sen.
Det var verkligen perfekt väder för en dag i Köpenhamn, lite kallt och skinnande sol.

KOKOSOLJA

Igår när jag var i Växjö passade jag på att köpa en burk kokosolja som jag hade tänkt köpa sist jag var där. Har hört att det ska vara bra till lite av varje.
Jag tänkte använda min till att steka i, ha i smothies och använda till huden och håret.

Här kan man läsa mer om vad som är bra med kokosoljan.


RSS 2.0