Snart flytt

Bara en dag kvar sen är det dags igen. Ska flytta för 10:e gången, tror det blir det i alla fall. Har avverkat i genomsnitt 1 flytt per år, ganska mycket när man inte är äldre än 28 år. Det ska bli skönt att bo i en lägenhet som är min egen, man kan inreda och fixa mer med förvaringsgrejer när man vet att man kan bo där så länge man vill.
Var en sväng i lägenheten idag och lämnade frys grejer och då upptäckte jag att det finns en handduksvärmare i badrummet. Skönt på vintern när det e kallt så har man lite värme i badrummet.

I förrgår dök en icke välkommen förkylning upp, det kunde nog inte kommit mer olägligt. Inte så kul att springa i trappor på lördag med täppt näsa men det ska väl gå ändå.

I skolan har det inte hänt så mycket denna veckan. Vi har inte kunnat filma det sista vi har kvar så det får väl bli nästa vecka. Idag blev det bara halvdag, orkade inte sitta kvar längre och hade inte tid heller.

Gillar den här sången och videon blir ju så mycket roligare med Justin.


090219

Imorgon kommer lillsyrran ner till Skåneland, ska bli kul att ha henne här några dagar. Hade helst velat att hon flyttade ner och så blir det väl nån gång i framtiden när hon bestämt sig för vad hon ska göra.

Idag filmade vi vidare på våra youtube filmer, det gick bra ända tills vi skulle tanka över dem till datorn och insåg att något är fel med kameran. Vissa delar har inte spelats in och vissa klipp är randiga. Inte så kul att filma om allt igen.

I helgen måste jag börja packa så jag inte är ute i sista minuten, hade gärna haft nån som packar åt mig istället.

Söndag

Imorgon är det ny vecka igen, tiden går fort. Mindre än två veckor tills jag flyttar till min nya lägenhet.
Igår blev det jobb och sen på kvällen tacos och melodifestival med några vänner. Idag har jag också jobbat sen var jag hemma hos en gammal jobbkompis och fikade.
Egentligen borde jag lägga ner lite tid på att packa men jag skjuter fram det hela tiden för det är så tråkigt.

I fredags när vi satt i skolan och hade tråkigt började vi kolla på gamla musikvideor på youtube och hittade bl.a. denna.





Snart helg

Nu är vi i full gång med vårt projekt i skolan. Idag har vi skissat på våra idéer till youtube filmer som vi ska filma i nästa vecka. Om det här projektet går bra och det fungerar som det är tänkt så får vi vara med nästa år också som projektgrupp och då få betalt som riktiga konsulter.

På lördag är det Alla hjärtans dag, kanske årets mest överskattade dag. Tycker det är töntigt att man ska göra nåt speciellt just denna dag och inte bara när som helst. Jag bojkottar det hela och ska hem till kompisar och käka tacos och titta på melodifestivalen.

Om lite mer än två veckor är det dags för flytt. Jag har fortfarande inte kommit så långt med packandet för jag tycker att det är ganska långt iväg men i helgen får jag nog ta ett ryck. Tiden går alltid fortare än vad man tror så det är bäst att sätta igång. Ska bli skönt att slippa denna lägenheten och istället ha en som är min där jag kan inreda som jag vill.

Dagens låt blir en gammal R.E.M låt- Everybody hurts.



090209

Idag körde vi igång med vårt projekt i skolan som vi ska arbeta med dem kommande 7 veckorna. Vi fick flytta in våra datorer till ett grupprum som numera är vårt lilla kontor, rätt skönt at ha en egen plats att arbeta på. Sen kom en lärare som vi haft innan och berättade vad vi ska göra. Vi började med att starta varsin blogg där vi ska skriva om skolan och projektet, sen ska vi göra youtube filmer som ska locka till sig framtida elever till skolan.

I fredags var jag och tittade på några lägenheter. Det var en som var mer intressant än dem andra och som skulle kunna vara en lägenhet jag skulle kunna trivas i. Idag ringde jag mäklaren och lade ett bud och efter några timmar lyckades jag enas med säljaren om ett pris som båda var nöjda med. Imorgon är jag förhoppningsvis ägare till denna lägenhet om inget går fel tills dess. Man kan ju hoppas att min otur äntligen har vänt.



Då var det måndag igen!

Vi som inte hade hittat praktikplats träffades i skolan idag. Vår lärare sa att vi kunde vara kvar på skolan om vi ville och arbeta med uppgifter som vi skulle få från marknadsföringsavdelningen. Det ska starta en ny utbildning till hösten som vi ska fixa info till, bl.a. annonser. Det blir säkert bra så här.

Idag var jag och tittade på en lägenhet, den var helt ok men inte ett 1:a hands val. Imorgon ska jag ringa om två till.

Eftersom man inte fick kopiera dagens låt så fick jag länka istället.


http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

RSS 2.0