Jeansfynd för 398:-

img_8544 (MMS)

Jeansfynd för 398:-


THE ARK

Igår var det sista dagen på Malmöfestivalen. Efter jobbet gjorde jag några ärenden sen åkte jag hem till Ann som bor i Lindeborg där det var grillfest. Vi laddade upp inför The Ark konserten med god mat och dryck och vid tio tog vi bussen in till stan. Halv tolv började the Ark spela på stortorget och varenda liten plats på torget var fylld. Dem spelade alla hits och konserten var inte färdig förrän kl 1.
Det var en av dem bästa konserter jag varit på. Dem gav verkligen allt och publiken sjöng med i refrängerna.


Bild: Patrick Persson

Usa godis :o)

img_3360 (MMS)

Usa godis :o)


RÄTTIGHETER?

Det verkar som att arbetsgivare tror att dem kan behandla en hur som helst. Att dem tror att man inte har koll på något alls vad gäller anställningsregler. Jag fick ett nytt kontrakt där jag har heltid till sista november men enligt min chef kan jag bara få 30 timmar i veckan. Eftersom jag tycker det verkar konstigt och alla jag frågat tyckt samma sak bestämde jag mig för att ta kontakt med facket. Precis som jag trodde så måste dem ge mig heltid eftersom det står på kontraktet. Så imorgon bryter antagligen helvetet lös när jag informerar min chef om detta.

NEW YORK

Hittade dem här fina bilderna av Stephen Wilkes.







Här hittar du fler bilder.

TGIF

Har blivit förkyld och har spenderat två dagar hemma från jobbet. Precis när jag plannerat att komma igång med träning så får man ta en paus.
Idag var jag en sväng på Möllan och handlade grönsaker. Gjorde även ett besök i ostaffären där dem lägligt hade extrapris på Gruyere ost. Så ikväll blir det goda grönsaker till kalvfärsbiffarna sedan ost med päronmarmelad.
Imorgon ska jag på 30-års fest ute på landet. Vi ska vara där klockan två så det blir en lång dag. På söndag blir det lite festivalhäng när Veronica Maggio spelar på Malmöfestivalen.


Foto: Erik Schrøder/Scanpix

HÖST PÅVÄG?

Man skulle kunna tro att hösten redan är påväg. Det är mitten av augusti och det är bara 13 grader på morgonen och man måste använda jacka. Hörde att det skulle komma en omgång till med varma dagar, hoppas att det stämmer.
Imorgon kommer syster. Vi ska på konsert i Landskrona där Hoffmaestro & Timbuktu spelar. Sen på söndag drar vi till Ystad.
Idag fick jag nytt kontrakt på jobbet så nu har jag heltid fram till sista november. Skönt att veta att man har jobb fram tills dess i alla fall men jag hoppas på att hitta ett roligare jobb snart.

TORSDAG

Igår var jag på Debasers quiz kväll med Jenny och Marie. Det var kul men andra delen var ganska svår. Ser fram emot när Babels quiz kvällar börjar i höst, deras frågor var lite roligare.
Nästa helg kommer syrran ner, då blir det Hoffmaestro & Timbuktu konsert i Landskrona.

RSS 2.0