20111024

Har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden märker jag. Har väl haft annat för mej antar jag.
Vi har fått ny chef på jobbet. Hon är totala motsatsen till den gamla vilket är jättebra. Så nu är det kul att jobba igen. Förhoppningsvis får jag fast tjänst efter jul vilket hade varit skönt.
Träningen går också bra nu förtiden och jag äter nästan inget godis vilket är väldigt bra.
På lördag ska jag till landet, mer exakt Starby som ligger utanför Ängelholm. En kompis föräldrar har en gård där som vi ska våldgästa ett dygn. Ta det lungnt, äta god mat och umgås.

HÖST SKOR

Nu har det investerats i höst skor. Har letat överallt och till slut hittade jag två par som jag tyckte om.


MITT I NATTEN

Klockan är nu exakt 03.27 och jag är vaken! Gick och lade mig vid 23 och somnade men vaknade sen till och har inte kunnat somna om. Förstår inte varför jag inte kan somna för jag är ju trött.
Läste precis att nya Iphone4S kommer den 28:e oktober. Ser fram emot en ny telefon. Min 3GS har snart gjort sitt. Dåligt batteri och så har den blivit långsam.


WORDFEUD

Detta spel gör en beroende. Trodde inte att jag skulle fastna men nu tvingar jag andra till att börja så jag kan spela med dem.


KÖPENHAMN

Maria och jag har planerat att åka till Köpenhamn flera gånger i sommar men varenda gång har det varit jättedåligt väder. Igår lyckades vi äntligen pricka in en dag med helt underbart väder.
Vi tog tåget in till Örestad där vi sedan byte till Metron och åkte till Christianshavn. Vi promenerade längs en kanal med gamla segelbåtar och svängde sedan av mot Christiania där vi gick en tur runt området.
Sen åkte vi vidare in till Köpenhamn där vi åt lunch på en uteservering.


RSS 2.0