JOBB OCH SOCIALA MEDIER

Det är alltid likadant, när väl ett jobberbjudande dyker upp så kommer det flera. Dem ringde från ett företag igår dock skulle det inte fungera att kombinera med det jag redan har. Idag ringde en till och jag ska dit imorgon för mer info.

Idag blir det en tre timmar lång utbildning med sociala medier på Minc i Västra Hamnen. Ska bli kul även om jag redan kan en del redan. Sociala medier är något som jag gärna hade jobbat med på något sätt. Tycker det är kul att skriva, komma på idéer och marknadsföra.


Thé

Äntligen har jag hittat en butik som har Friggs Sweet applepie the´. Ska snart prova det till en kanelbulle.


Nyöppnad granne

img_5056 (MMS)

Nyöppnad granne


v.39

I veckan som kommer händer det ovanligt mycket i mitt annars ganska tråkiga liv. På tisdag ska jag ska på en liten utbildning i sociala medier, på onsdag ska jag till min jobbcoach och sedan på en intervju och på torsdag ska jag på bio. Imorgon ska jag ringa runt till några fastighetsbolag och höra om dem har en lägenhet till mig. Sen måste jag bestämma mig för var jag ska träna någonstans. Blir antagligen fitness 24 seven eftersom det finns på flera ställen i stan, vill gärna ha ett gym nära där jag ska bo men jag vet ju inte än var det blir. Det finns ett fitness gym nära där jag ska jobba så då kan jag träna efter jobbet.

PASSION FOR BUSINESS

Min favorit tidning Glamour finns inte längre i Sverige. Bonnier ville inte ha kvar tidningen och inget annat förlag ville ta över. Det finns inte nån annan svensk tidning som jag tyckt varit speciellt intressant. I veckan när jag var på biblan så upptäckte jag tidningen Passion for business, en tidning om entrepenörer. Jag tittade igenom en tidning och upptäckte att den inte är så strikt och tråkig som man kunde tro. Den var faktiskt väldigt intressant.


DRÖMMAR

Ibland undrar man var man får alla konstiga drömmar ifrån. Inatt var jag på nån restaurang och där blev jag tatuerad av Danne på Salong Betong (som inte ens är tatuerare). Jag hade redan en större text längst upp på ryggen och under den fick jag intatuerat ordet "Junkie". Vem f-n vill ha en tatuering med det ordet? Hela drömmen var så konstig och det dök upp folk som jag inte träffat sen jag var liten.

Biffar med rödlök,äpple och roquefort ost

img_8395 (MMS)

Biffar med rödlök,äpple och roquefort ost


Hade oväntat pengar på mitt stammiskort :o)

img_9169 (MMS)

Hade oväntat pengar på mitt stammiskort :o)


Makroner

Sitter på Lilla Kafferosteriet med min dator. Surfar lite och skriver lite på min bok. Makronen har blivit så hyjpad den senaste tiden så man har ju trott att det var det godaste man kunde äta i fikaväg. Jag kan tyvärr inte hålla med, den var ok men det finns många sötsaker som är mycket godare.

Lilla Kafferosteriet

img_3505 (MMS)

Lilla Kafferosteriet


DAGEN EFTER

Valet gick ju inte riktigt som jag eller större delen av Sveriges befolkning tänkt. Alliansen vann men vi fick SD på köpet vilket inte var så bra. Hoppas Reinfelt fixar detta på ett bra sätt.

Var ute på en powerwalk i förmiddags i regnet. Det var skönt väder även om det regnade. Måste bestämma mig för vilket gym jag ska träna på innan mitt CSN kort går ut sista oktober. Vill gärna utnyttja studentrabatten om det går. Hade varit bra att veta vart jag ska flytta först så gymmet ligger hyfsat näramin bostad. Antingen blir det Fitness 24 seven för dem har på olika ställen eller Träningsvärket om jag flyttar till Slottsstaden.

American panncakes

img_5567 (MMS)

American panncakes


VALET

Är riktigt nervös inför hur valet ska sluta. Vill inte ens veta hur det kommer gå med Sverige om Mona Sahlin skulle bli statsminister. Kan man inte hålla ordning på sitt eget liv hur ska man då klara av att styra ett helt land? Förhoppningsvis får vi aldrig veta det.
Måste stanna uppe ända tills jag vet vem som vinner.


CHOKLADBOLLAR

Hittade ett recept på hemmagjort natugodis på en blogg jag följer.

4 dl Quinoapuffar (finns bland lösviktsmusli)
1/2 dl solrosfrön
2 dl naturella cashewnötter (kör i mixer)
1 dl kakao
Agavesirap efter eget tycke
1 msk starkt kaffe
1/2 dl kokosflingor

Blanda alla torra ingredienser. Rör i kaffe och sirap. Rulla bollar och lägg på en talltrik. Ställ in i kylen nån timme.

RÖRMOKAREN

Har precis läst ut Rörmokaren av Viggo Cavling(vd på Resumé). Riktigt bra bok, ser fram emot fler skrivna av honom.


Onsdag middag

img_5796 (MMS)

Onsdag middag


TODO

Har lagt upp alla böcker på min bloppis sida som jag inte fick sålt i lördags. Vill verkligen inte släpa med dem när jag ska flytta. Ska också iväg till myrorna med lite kläder som blev över. Skulle vilja bli av med mina skidor och rollerblades också, dem bara hänger med flytt efter flytt.

Har fått för mej att jag ska skriva en bok. Måste ju göra nåt av all tid jag har över. Får se hur det går med det.

Har inte så mycket inplanerat denna veckan. Tänkte börja träna lite men min rethosta och förkylning har blivit min ständiga följeslagare.
Väntar också på papper som jag ska skicka in till a-kassan så jag kan få pengar nån gång. Tänk vad det ska vara omständigt med alla dessa papper och blanketter.

Sunday breakfast

img_5007 (MMS)

Sunday breakfast


Dagens middag, kycklingwok

img_7890 (MMS)

Dagens middag, kycklingwok


RSS 2.0