ATT GÖRA LISTA

Idag har dagen spenderats med syster. Blev lite ärenden på stan och fika. Imorgon åker jag till Ystad och firar valborg med grillning.
Har precis skrivit ihop en lång "Att göra" lista. Blev helt plötsligt väldigt mycket att göra.
Idag fick jag reda på att jag ska på intervju för ett jobb i kph som jag gärna vill ha. Det hade varit så nice om man kunde få det och sluta oroa sig över hur det ska gå efter jag är färdig med min utbildning.

BLOGGAR

Jag har en hel lista på sidor på nätet som jag kollar varje dag. Nyhetssidor, bloggar, facebook och en del jobbsidor. Jag följer ett 15-20 tal bloggar och ibland blir det några till om jag hittar några intressanta.
Dem jag läser mest är:

Salong Betong
Vanessa Falk
Style by Kling
Rebecca Simonsson
Emma Svensson
Fuck you right back
Avenymamma
Spiderchick
Kenza
Michaela Forni
Anna Hibbs
Shecity
Too fucked up to get the words right


SNART

Är en sådan här t-shirt påväg hem till mej :o)


Souvenir från syster. Nu blir det en massa...

img_6807 (MMS)

Souvenir från syster. Nu blir det en massa takeaway kaffe hemifrån


KASTRUP- CPH

Snart bär det av till Kastrup där syster förhoppningsvis dyker upp. Det var en tromb i närheten av Atlanta där hon skulle mellanlanda så flyget från Miami var försenat. Enligt flygbolagets info så skulle hon inte hunnit med sitt flyg till Kastrup men har inte hört nåt så vi får väl anta att hon kom med.

Tänkte köra ett löppas på gymmet idag, får se hur det går med hälsenorna. Annars finns det inte mycket på schemat idag.

Fisksoppa och vitlöksbröd till middag

img_6807 (MMS)

Fisksoppa och vitlöksbröd till middag


Premiär

img_6807 (MMS)

Premiär


TGIF

Nu är hotellet bokat till sthlms helgen då jag ska springa Midnattsloppet. Nu är det bara tågbiljetter som fattas sen är allt klart.

MQ har tydligen gjort helt rätt när dem valt Joel Kinnaman som kampanjens modell för det är verkligen uppmärksammat och särskilt i bloggvärlden. Det kommer inte undgå någon vem som sitter på affischerna vid busshållplatserna den närmaste tiden.

Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag på Rådhuskällaren. Imorgon blir det "göra alla måsten" dag och på söndag blir det en tripp till Kastrup för att hämta hem syster som varit på äventyr i Miami.


LÖPNING

Idag ska ännu ett löppass avverkas. Körde i söndags och i tisdags och det gick bättre än förväntat. Försöker köra lite olika sorters pass för att variera lite. Har fått ihop en bra låtlista att springa till oxå, går så mycket bättre när man har bra musik att springa till.


MANGE SCHMIDT FEAT VANESSA FALK

Ny låt som säkert kommer att spelas en hel del i radiokanalerna under våren och sommaren.

Mange Schmidt feat. Vanessa – Allvarligt talat




URBAN LOOK- JOEL KINNAMAN

Nu är affischerna färdiga till MQ´s nya kampanj. Vår favoskådis är den nya modellen.






Dagens lunch

img_6807 (MMS)

Dagens lunch


VART TOG VÅREN VÄGEN

Det började komma några dagar med sol och lite varmare väder men nu är det kallare igen. Så jobbigt när man börjar vänja sig vid varmare temperaturer och så slår det tillbaka och blir kallare igen. Längtar tills man kan sitta i Västra hamnen med glass, kaffe och en bok.


VULKANUTBROTTET

Min syrra är i USA antagligen ovetandes om flygkaoset i Europa. Hon har varit på kryssning under helgen och troligtvis varit utan internet. Det är meningen att hon ska komma hem på lördag men vi får väl se hur det blir med vulkanutbrottet och askmolnet som svävar över Sverige. Det har tydligen flyttat på sig men läste idag att det är ett nytt moln påväg mot Norge som kan komma förbi Sverige också. Jag vill ha hem min syster men hon har säkerligen inget emot att stanna i Miami längre än plannerat.



FILMER

Jag älskar filmer men tycker det är ont om riktigt bra filmer. I helgen hittade jag dock tre stycken som var bättre än förväntat; Så olika, New moon och Allt för min syster.
Jag är ett fan av Danska filmer. Vet inte om det är för att jag bor nära Danmark eller varför det blivit så. Nu börjar dessutom svenska skådespelare dyka upp i dem danska produktionerna. Väntar på att den senaste filmen jag spanat in, Simon och Malou, ska släppas på dvd.


Helgens sista godsaker

img_6807 (MMS)

Helgens sista godsaker


I ♥ Gavin

Hade nästan glömt bort hur bra han är.


TRÄNING

Det blev en sväng till gymmet ändå och resulterade i 50 minuters konditionsträning. Alltid skönt när man fått det gjort.
Ikväll blir det Gossip girl, Parlamentet och filmen Allt för min syster.

100418- SÖNDAG

Söndagar är beslutångestens dag. Vill träna och borde träna men det brukar ta emot att träna på en söndag. Det ska ju vara en vilodag. Solen försvann så nu är det mest grått och inte så skönt väder. Får se om det blir en promenad eller om jag lyckas komma iväg till gymmet.
Har precis dammsugit och torkat golven. I eftermiddag blir det lite infosökning om ett ett jobb jag sökt. Måste uppdatera mig på lite saker som man skulle kunna.

Söndagsfrukost med tidning

img_6807 (MMS)

Söndagsfrukost med tidning


LITE AV VARJE

Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Varit på konsthallen. Fikat med vänner. Tittat på New moon.

I förmiddags fick jag oxå ett samtal som resulterade i en jobbintervju på måndag angående ett extrajobb.


Vårblommor

img_6807 (MMS)

Vårblommor


I´M ALIVE AGAIN

Efter att ha varit halvt död i två dagar pga nackvärk och ont i huvudet så är jag tillbaka igen. Så tråkigt att ligga hemma när det är så fint väder men idag blev det en långpromenad när jag kommit hem från praktiken.
Idag har största delen av dagen ägnats åt att skriva personligt brev och fixa med cv:t. Imorgon ska jag på en jobbmässa där dem söker 250 personer till olika tjänster.
Hittade även ett jobb i Köpenhamn idag som jag sökte. Ett jobb som har med min utbildning att göra.

TRÄNING & CYKELPREMIÄR

Idag åkte cykeln upp från källaren. Tog en tur med den bort till gymmet. Så skönt att cykla istället för att åka buss men det är ingen höjdare när det är kallt eller regnar.
Det gick riktigt bra på gymmet idag, kände mig stark och blev inte trött lika fort som jag brukar. Imorgon funderar jag på att springa i Pildammarna, synd att springa inomhus när det är så fint väder.

DET NÄRMAR SIG

Examen närmar sig med stormsteg. På ett sätt är det ganska tacksamt att vara student för det kommer in en bunt pengar på kontot varje månad. Man kan inte bli arbetslös under studietiden för man har alltid sin plats på utbildningen, förutsatt att man klarar sina kurser.
Om ca 2,5 månad ska man ut i verkligheten och förhoppningsvis har man ett jobb att gå till då. Fast som Sverige ser ut idag är det absolut ingen självklarhet. Företag läggs ner ett efter ett och hundratals människor blir arbetslösa. Alla dem blir mina konkurenter i sökandet efter ett jobb.
Så för att gardera mig har jag sökt högskolekurser både till sommaren och till hösten. Inte för att jag väldigt gärna vill fortsätta plugga utan för att ha en säker inkomst. Ifall man inte får ett jobb så får man ju ha en backup plan.

SÖNDAG

Imorgon är det söndag, det lovas hyfsat fint väder. Tänkte bege mig ut mot havet en sväng och ta med kameran. Sist jag var där så var det ganska molnigt väder.
Det blir eventuellt ett besök på gymmet oxå men det brukar vara svårt att komma dit på söndagar av nån anledning.
Just nu lyxar syster till det med kryssning utanför Miami, antagligen bortåt Bahamas eller nåt liknande. Blev tydligen inte förrän nästa helg. Hon kommer tillbaka till Sverige om 2 veckor vilket gillas. Gillar bättre att ha henne på närmre avstånd.




Vårblommor 

0-7aef91c033dacdbdbc189b4255dbe6d1.png

Vårblommor 


JOHAN FALK

Nya Johan Falk filmer är på gång och inspelning planneras till 2011. Joel Kinnaman är inräknad i planerna.


LÅNGHELG

Sista helgdagen imorgon. Har haft päronen på middag idag annars har jag inte gjort nåt speciellt under ledigheten. Promenerat i slottsparken och västra hamnen annars tagit det lungnt här hemma.
Min nacke är återställd och gör inte längre ont så imorgon ska jag börja träna igen. Måste få fart på löpningen så jag kan ta mig igenom Middnattsloppet på bra tid.

KINGS OF LEON


FOTOBLOGG

Titta gärna in på lindasfotoalbum.blogg.se

Inleder påsken...

0-6f4b5e54f7e5c68350fd1abc5fe74ca2.png

Inleder påsken med pannkakor och kaffe till frukost 


PÅSKLOV

Idag efter lunch började mitt påsklov som varar till på tisdag morgon. I morse var jag med mitt praktikföretag i Lund på ett kundmöte för att presentera en idé. Det är ett stort företag i bostadsbranschen som finns i hela Sverige. Dem tyckte vår idé var jättebra så nu ska vi bara presentera vad hela projektet ska komma att kosta. På Lundakarnevalen blir det premiär för projektet som sedan kommer att fortsätta runt om i Skåne på olika arrangemang.
Det var meningen att jag skulle måla kök och hall nu i helgen men på något sätt har jag sträckt en nackmuskel så det känns som jag har nackspärr i halva nacken. Det är dock lite bättre just nu men vill inte äventyra det genom att måla. Får ta det nån annan helg istället.
Om det blir fint väder på lördag så beger jag mig ut och fotograferar lite, blir det dåligt väder så blir det en sväng på gymmet.

RSS 2.0