Juldagen

Då var snart julen överstökad och snön snart borta. Det blev en lugn julafton med en sväng ner till stortorget där vi lyssnade på lite julmusik. Sen julmat, Kalle Anka och sen lite julkonserter på tv. Vi hade bestämt att vi inte skulle köpa några julklappar i år men mamma hade knåpat ihop fotografier i min och min systers "Mina första år" bok som vi fick. Det var fotografier från det att vi föddes och fram till studenten, kul att ha och titta i.
Idag är jag hemma igen och ligger mestadels i min soffa. Har knappt sovit dem två sista nätterna pga min förkylning så jag e sjukt trött. Ska hålla mej vaken så länge det bara går så borde jag ju somna till slut.
Imorgon ska jag iväg och jobba några timmar, ser inte fram emot det nu när jag är så förkyld.

Sthlm-Malmö

I söndags körde jag och syrran ner till Malmö från Sthlm. Vi körde en Volvo V70 som syrran hyrt, riktigt nice bil. Det tog lite mer än 8 timmar att köra men det kändes som att det gick mycket fortare. Fast det var snöigt så gick det bra att köra.
Igår var jag i stan och hämtade bio biljetterna till smygpremiären av Snabba Cash, längtar till den 14:e då filmen visas. Har hört att den ska va grymt bra. På eftermiddagen var jag och tränade lite. Det var ganska tomt i gymmet, ännu mindre folk än vad det brukar vara.
Idag var jag en sväng på mitt jobb för att träffa J som varit i Indien i 2,5 månad. Hon berättade att hon bestämt sig för att flytta tillbaka till Dalarna och hon lämnar Malmö redan i januari. Lite tråkigt men ska nog hälsa på henne redan i februari och åka snowboard.
Jag hade tänkt att jag skulle träna idag också men imorse vaknade jag med halsont så det får bli träning senare i veckan istället.


Hemma igen

eller rättare sagt hemma i syrrans lägenhet. Det var inte så kallt ute som jag trodde, tog på mig helt för mycket kläder så jag fick vända efter ett tag och gå hem och byta. Det har varit solsken hela dagen och det är riktigt mysigt med snön som ligger i ett tjockt lager på gatorna.
Var och åt pasta på Vapiano, den var god men inte så god som dem andra pastarätterna jag provat innan. Sen var jag borta på NK och köpte en julklapp till mig själv, ett Humanity armband som jag velat ha länge. Hittade det redan i sommras på nätet men vågade inte beställa för det var en amerikansk sida jag aldrig hört om. Sen för nån månader sen ploppade det upp på var och varannan blogg för då såldes det på NK.
Köpte även lite the på NK, har blivit lite tradition att alltid handla the där när jag är i sthlm. Eftersom jag har fullt med the där hemma så bara the till syrran och mamma.









Ravioli con...

0-4d3c27dbaaa1416b33c94ee2a8c2581a.png

Ravioli con carne på Vapiano


STHLM

Åkte upp till sthlm igår och pga snökaoset så blev tågresan 1 timme längre än vanligt. Tänk att varje år så blir alla överraskade av snön, borde man inte vid det här laget veta vad det innebär när snön lägger sig. I norrland blir det aldrig "snökaos" bara i resten av landet.
Idag blir det lite shopping på NK, Gallerian och lite andra ställen. Lunchen intas såklart på favostället Vapiano.
Ska ta med kameran idag och ta lite fina vinterbilder.

Frosseri

Har bestämt mig för att året ut är det fritt fram för frosseri i valfritt slag men från och med 1:a januari är det skärping med onyttigheter och träning. Mindre av det onyttiga och mer av träning.
I januari blir jag tillfälligt sambo med syster som ska bo här. Hon ska gå en utbildning och bli personlig tränare. Vi får väl tillsammans försöka hålla oss ifrån godis och glass och istället bege oss ut på en massa löprundor. Lite roligare blir det oxå när man inte bara ska laga mat till sig själv utan är två som ska äta.


Lucia

Har en jäkla träningsvärk i mina biceps idag. I torsdags var jag på ett rygg och armpass som var riktigt bra. Hade velat ha sådana pass för alla delar av kroppen.
Idag blir det jobb 14- 21, blir nog ganska lugnt idag när det är söndag.
På torsdag när jag ska till Stockholm ska det bli -8 grader, det blir tjocka dunjackan som får följa med. Hoppas det blir snö också. Ska ta med stora kameran och hoppas på fina vinterbilder.

Stockholm

Den 17:e åker jag till sthlm ett par dagar. Syrran ska köra bil ner till skåne och ville ha sällskap i bilen. Så idag har jag investerat i en fm sändare så vi kan koppla min iphone till bilstereon och lyssna på spotify i bilen. Måste ju ha bra musik när man ska köra så många timmar.
I stockholm blir det minst ett besök på favorestaurangen Vapiano som har den godaste pastan och pizzan i åtminstone det här landet. Ska oxå ut en sväng i Hammarby sjöstad där det finns en adidas outlet.


Julfika

Ikväll blir det pepparkaksmuffin och lakrits/mint the.


pariserhjul på...

691bf488e3b6ee7512660cec857d5ab7.png

pariserhjul på Stortorget


Ny blogg

Har precis fixat ihop en ny webbkokbok på lindarecept.blogg.se. Där tänker jag lägga upp alla mina recept efterhand som jag har tid. Har ju länge velat göra en kokbok, egentligen i tryckt format men det här är ju alltid en början.

RSS 2.0