Löpning- utan tidtagning

Idag skulle jag prova på 2 km rundan jag hittat. Jag var väldigt taggad över att se hur lång tid det skulle ta. Jag satte igång stoppuret på mobilen (trodde jag) och började springa på. Väl tillbaka där jag började inser jag att jag tryckt en gång för lite på knappen och stoppuret sattes aldrig igång *suck*. Jag var inte i toppform idag och orkade inte ta en repris utan gick ett varv och sprang sedan ett innan jag cyklade hem.
Får väl försöka ta tiden igen på torsdag och hoppas att det går bättre då.

Vi har fått värsta sommarvärmen här redan och det är väldigt varmt i min lägenhet. Funderar på att införskaffa en takfläkt så att man överlever sen när det blir ännu varmare.

Naturbilder














    


Det här gillar jag




Sol hela veckan, det är väder i min smak. Just nu är det dock lite molnigt så jag passar på att göra lite skolarbete på datorn.

Solig lördag

Idag har solen skinit igen men det har varit ite svalt i vinden. Dagen börjades med en sväng på gymmet och styrketräning. Efter lite "lunch" bar det ut i det fina vädret och resulterade i en långpromenad med trevligt sällskap. Det blev ca en mil och kändes lagom då benen var lite trötta efter gymbesöket.

Igår blev det löpning i Pildammarna. Jag orkade springa lite mer än sist och tyckte att det blev ett bra träningspass. Jag har nu hittat karta och längd på löpspåren som finns och ska satsa på 2 km rundan. Mitt mål är att få en hyfsad tid på den rundan innan jag fortsätter med det längre löpspåret.

Imorgon är det ingen träning inplanerad men om benen orkar så blir det nog lite löpning. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag har faktiskt börja tycka att det är roligt med löpning och ser fram emot dagarna då jag ska ut och springa.

Fika i v.hamnen

Idag har jag spenderat ett par timmar i solen på ett café i v.hamnen. Riktigt skönt väder och nästan vindstilla där vi satt. Älskar att sitta där ute när det är fint väder. Om jag åker ut dit själv brukar jag ta med en bok eller tidning att läsa, skönt att bara sitta där och slappa i solen. Tycker om att va vid vattnet, skulle gärna bo precis vid havet fast i nån by utanför Malmö.

Har inte ägnat en sekund åt php och MySQL vilket jag kanske borde men det känns inte så lockande att sitta inomhus och plugga i det här fina vädret. Får väl bli till helgen istället eller början på nästa vecka.

Idag var det träningsfri dag men det blev ändå powerwalk imorse och promenad ut till havet. Imorgon ska jag träna men har inte bestämt mig för om det blir styrka eller löpning. Är mer sugen på löpning konstigt nog.

Förra veckan började jag med en två veckors detoxkur som även skulle minska på sötsuget. Var lite skeptisk till det men jag har knappt varit sugen på godis så det verkar faktiskt fungera.



Uppdatering

Det var ett tag sen jag skrev sist så det blir en liten uppdatering. Praktiken är över och nu är det databas med php och MySQL som gäller. Inte den roligaste kursen vi har haft, jag gillar bättre kurser som är mer kreativa, den tekniska biten tänkte jag lämna till andra.

Träningen har gått lite upp och ner som vanligt. Just nu går det väldigt bra och i förra veckan började jag springa utomhus. Det gick betydligt bättre än förväntat och under dagens löprunda förvånade jag mig själv med att springa ett helt varv runt "tallriken". Jag har även börjat med mina morgon powerwalks och försöker komma ut varje morgon. Man blir så mycket piggare och det är dessutom en väldigt bra start på dagen.

Jag har i stort sett kommit iordning med det mesta i min lägenhet. Har dock inte satt upp några tavlor än, vet inte riktigt var dem ska sitta. Till hösten blir det nog lite uppfräsching med målning av vardagsrum och kök, har inte lust att påbörja nåt nu när det sköna vårvädret har kommit.



RSS 2.0