LEDIG

Har varit ledig idag och vädret kunde inte bli bättre. Det blev träning på förmiddagen och sen blev det lite ärenden på stan. Har länge velat köpa duschcreme och body butter med kokos lukt på the Body shop så nu gjorde jag slag i saken. Älskar kokos.
Efteråt åkte jag ut till v.hamnen och satt och njöt i solen. Det var riktig sommarvärme.

Har även varit på Ikea och införskaffat en tak lampa, ska bara bestämma var den ska hänga. Sen fick jag besök av min nya vän Q som ville komma och inspektera lägenheten.


HÖSTKLÄDER

Hittade fina höstkläder och skor på nätet.


METEOROLOG

Jag är inne på smhi:s hemsida minst en gång om dagen, jag vill gärna ha koll på vad det ska bli för väder. Har varit fashinerad av väder i ganska många år och borde kanske blivit meteorolog. Jag älskar snö till skillnad från de flesta skåningar och blir glad när det snöar. Jag skulle vilja ha ett stort fönster med en bred fönsterkarm där man kunde sitta och titta ut när det snöar. Gärna ett fönster med utsikt mot havet så man även kan se solnedgången.

11 SEPTEMBER

Det har redan gått 10 år sedan attentatet i New York. Jag kommer ihåg dagen som om det vore igår. Jag gick på kockutbildningen i Köpenhamn och hade praktik på Petri Pumpa. Vi satt och åt lunch när det kom en och berättade att ett plan flugit in i en skyskrapa. Vi gick till en tv för att se på den special insatta nyhetssändningen. Det var som att se en film, det var overkligt och svårt att ta till sig. När jag kom hem på kvällen vid 22.30 satte jag på tv:n och tittade på cnn som sände bilderna från New York gång på gång. Det var fortfarande overkligt. Det tog ganska lång tid innan jag förstod hur allvarligt det faktiskt var och att det var på riktigt.

VILL HA MER TID!

Skulle vilja ha mer tid över så att jag kan fortsätta på min roman som jag började på förra sommaren. Vill även ha tid och läsa alla olästa böcker som står i bokhyllan. Hade jag haft bättre lön så hade jag unnat mig ledighet en dag i veckan så jag kunde göra sånt som jag tycker är roligt. Göra olika projekt, skriva bok, fotografera och en massa annat.

ÄNTLIGEN HELG

Det har varit en energikrävande vecka. Bråk med chefen om mina timmar, samtal med facket, samma chef som varit på jäkligt dåligt humör och tillbaka till vanlig stängningstid kl 18. Däremot har det gått bra med träningen. I torsdags blev det ett väldigt bra träningspass och jag hoppas på fler sådana.
Idag blir det en cykeltur till Möllan där det ska inhandlas grönsaker till kvällens tacomiddag med vänner. Sen ska det storstädas.
Har precis klickat hem en OnePiece som förberedelse för en kall vinter i min lägenhet. I vintras fick jag sova med dubbla täcken och ha på mig två tjocka tröjor på kvällarna för att inte frysa.


onepiece.com

RSS 2.0