Nyår

img_4123 (MMS)

Nyår


GOTT NYTT ÅR

Sista dagen på år 2010. Jäklar vad detta året har gått fort.
Har tagit examen från Informationskoordinator utbildning, har varit ledig en hel sommar, har fått ett jobb men tyvärr inte inom det område jag vill jobba inom, har flyttat IGEN men bor nu i ett bra område som jag trivs i och så har jag lärt känna många trevliga människor.
Idag blir det nyårs middag hemma hos mig. Köksbordet är utflyttat till stora rummet och är uppdukat.

Meny
Fördrink
Lax- och räkröra på grovt bröd
Chokladkryddad kycklingfilé med rotfruktsgratäng, kanelstekta äpplen och cognacsås
Vit chokladmoussetårta med exotisk frukt
Champagne

Imorgon ska jag träffa en gammal kompis som pluggar uppe i Umeå. Ska bli kul att ses igen och jag är nyfiken på hur hon ser ut för hon ska ha barn om några månader.

SLUT PÅ JULEN

Det blev ett jäkla snöoväder precis lagom till jul. Ett tåg mellan Malmö och Ystad körde fast så det var inga tåg som gick. Ersättningsbussar var beställda men ingen visste om dem kunde köra pga vädret så mamma och syrran fick rycka ut och komma och hämta mig. Sån tur var så var E65:an ok att köra på.
På julafton blev det konsert i kyrkan innan julmiddagen. På juldagen blev det en promenad ner i stan och när vi kom hem sydde jag en köksgardin som jag köpt tyg till. Idag var vi på Mio och tittade på en matta till mitt vardagsrum som blev min julklapp. Dem hade inte i rätt storlek så jag ska se om dem har den här i Malmö istället.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb igen. Börjar veckan med en heldag.

Såg dem här istapparna på promenaden

img_2886 (MMS)

Såg dem här istapparna på promenaden


Söndags middag

img_0226 (MMS)

Söndags middag


LÖRDAG

Idag vaknade jag redan klockan sju, antagligen för att jag gick och la mig redan halv tio igår. När klockan var nio gav jag mig iväg till Citygross för att handla lite till nyårsmiddagen jag ska ha. Sen blev det en sväng på stan och systemet för nyårs dricka.
Det har snöat en hel del så nu är det lika mycket snö som innan den smälte bort, om inte mer. Det skulle bli sol imorgon också så jag funderar på att ta med mig kameran och ge mig ut på en promenad.
Nästa vecka blir det mycket att göra på jobbet, skönt att det bara är fyra arbetsdagar.

Tydligen inget cykelväder

img_3823 (MMS)

Tydligen inget cykelväder


SNÖ, JOBB OCH NYÅR

Idag har jag hittat några jobb som jag sökt, hoppas verkligen det blir min tur snart att få ett jobb jag vill ha. Mitt liv hade blivit så mycket roligare om jag hade haft ett jobb jag trivs med.
Imorgon blir det långdag på jobbet och mycket att göra. Det positiva är att tiden går fort då annars kan en långdag vara ganska dryg.
På lördag ska jag inhandla lite av varorna till nyårs menyn. Blir bara färskvarorna kvar till nyårs veckan. Ska försöka komma iväg och träna i helgen också, annars ska jag bara ta det lungnt och ladda inför nästa vecka då det kommer bli fullt ös.
Det har snöat mycket hela dagen och jag hoppas det kommer mer. Jag älskar snö, ju mer desto bättre :o)

Tyg till köksgardin

img_5173 (MMS)

Tyg till köksgardin


Julblomma från päronen

img_6573 (MMS)

Julblomma från päronen


SNART ÄR DET JUL

Bara 16 dagar kvar till julafton. Detta året har gått så jäkla fort, alldeles för fort. Hade gärna haft ett annat jobb innan årets slut men det lär väl inte hända. Har i alla fall en lägenhet som jag trivs i nu, känner mig mycket mer hemma i Ellstorp.
I eftermiddags var jag och tränade lite, ska till gymmet på fredag också. Måste komma igång på riktigt nu för jag känner att musklerna inte är så starka längre.
På fredag ska jag på AW och på lördag kommer päronen hit på middag.

SÖNDAG

Helgen går alltid så fort. Skulle vilja ha 5 dagars helg och 2 jobbdagar istället. Snart ska jag iväg till en kompis på julfika, mysigt när det är sånt här väder.
Igår blev det tömning av dem sista flyttlådorna så nu är snart allt på plats. Har lite kvar i köket, måste hitta plats till allt som inte får plats i köksskåpen. Måste komma på någon smart förvaring under den ena köksbänken.
Har bestämt nyårsmeny idag. Kommer bli kul att ha middag här hemma.

TGIF

Äntligen fredag. Idag blir det bara halvdag på jobbet sen ska jag försöka hitta en frisör som har tid att klippa mig. Antagligen blir det på en frisörskola där det är billigt.
Ikväll ska jag hem till M och käka tacos och dricka glögg. Imorgon ska jag fixa med lägenheten och på söndag ska jag hem till P på glögg/tjejkväll.
Nu ska jag ut i kylan och ta mej till jobbet.

Så jäkla het

img_8697 (MMS)

Så jäkla het


RSS 2.0