BÖCKER

Har bokat några böcker på biblan som jag ser fram emot att få läsa. Bl.a. dem här två:




BLOGGAR

Jag är ett stort fan av bloggar och hittar lite då och då nya att följa. Just nu finns dem här på min topplista.


SOL/REGN

I flera dagar har det varit sol på dagen och regn på kvällen. Så bra tajming för det är inte kul och springa runt med ett paraply. Även imorgon ska det bli fint väder. Då blir det lunch på Spot sedan en promenad med kameran.

På fredag blir det en biltur till Sthlm och besök hos syster. Vi ska frakta upp alla prylar som hon lämnat här nere. Hoppas på sol även där uppe.

5 SÄTT ATT ÖVERLEVA VINTERN



Pastasås på G

img_0125 (MMS)

Pastasås på G


FREDAG

Började med tidig uppstigning för att närvara på personalmöte kl 9. Sedan inhandling för lördagens aktivitet. Kl 14 var det besök på biblan där en reklambyrå höll en presentation om hemsidor, sökmotoroptimering mm. Väldigt intressant. Sen blev det en sväng till Czech point på Lilla Torg för AW med två trevliga tjejer. Nu är det soffan, Idol och godis som gäller.

Dockan

img_5151 (MMS)

Dockan


VÄRK

Hade varit trevligt om det finns någon som kan hjälpa mig med mina stela muskler så att jag slipper ha ont. Har provat att gå till en massör, kiroprakter och sjukgymnast. Nu sist var jag hos en läkare som trodde att det skulle hjälpa om jag gick på en Ipren kur i 3x10 dagar. Jag har haft ont i flera år och tror inte att bara Ipren hjälper. Just nu är min sista utväg en naprapat. Har hittat en som arbetar bl.a. med Tens apparat. Får hoppas att det blir lösningen på mina problem.

Lördagens middag

img_1231 (MMS)

Lördagens middag


TGIF

För människor som arbetar måndag-fredag så är det skönt när det äntligen är helg. För mej som för tillfället är ledig ganska mycket är det bara 6:e dagen i veckan. Fast efter att ha stigit upp tidigt två dagar i rad för att jobba ska det faktiskt bli skönt att återgå till mina sovmorgnar. Jag brukar inte sova så länge men vaknar hellre av mig själv än av en väckarklocka.
Imorgon ska det bli fint väder så jag funderar på att ta min kamera och åka nånstans där man kan ta några fina höstbilder. På söndag blir det nog lite träning.

Nu ska jag fortsätta att titta på Idol och äta vidare på min hemmagjorda hallonmouse.

Äntligen en svart

img_2386 (MMS)

Äntligen en svart


Finally

img_2398 (MMS)

Finally


DAGENS

Idag blir det äntligen besök hos kiropraktern. Har inte varit där sedan slutet av maj och det märks. Efteråt tänkte jag inviga mitt nya träningskort på fitness 24 seven. Det blir en mjukstart med lite kondition idag och imorgon ska jag dit och prova ett Bodybalance pass.

Burgare på Tusen 2

img_0522 (MMS)

Burgare på Tusen 2


MIN ÖNSKELISTA

  • en fin lägenhet i ett bra område
  • en divansoffa (Soffan jag har nu är en från Ikea som jag haft sedan -99. Den är inte riktigt lika skön att sitta i längre.)
  • en ny stereo med bra ljud
  • en resa till New York


TIMBERLAND

Idag bestämde jag mig för att inhandla Timberland kängorna jag tittat på. Läste på hemsidan att dem är delvis gjorda av återvunnet material och det är ju väldigt bra. Dem var sköna att gå i och kändes varma så dem ska jag nog inte frysa i. Måste ju rusta sig med varma kläder och skor om det nu blir en så kall vinter som dem skriver.


VINTERKÄNGOR

Imorgon blir det ut att leta vinterkängor. Har sett ett par på Scoretts hemsida men sist jag var i butiken fanns dem inte. Har även spanat in ett par i Timberland butiken. Måste ha ett par som är jättevarma, vill inte frysa i vinter.

På söndag blir det nog en promenad med kameran för att fånga höstens färger. Det är härligt med höst så länge solen skiner och det inte är allt för kallt.

RSS 2.0