MAT

År 2000 påbörjade jag en kockutbildning i Köpenhamn. Den bestod till största delen av praktik vilken jag gjorde på Petri Pumpa som var en av Malmös bästa restauranger på den tiden. Där fick jag lära mig det mesta som jag kan om matlagning. Jag fick börja i grönsaksrummet och till slut fick jag själv ha hand om förrätter och desserter vissa dagar. Efter 1,5 år insåg jag att jag inte vill arbeta som kock och hoppade av utbildningen. Passionen för matlagningen finns fortfarande men jag utövar den hellre hemma och bjuder gärna hem vänner på middag.
Om jag hade fått bestämma så hade jag gärna kombinerat mitt intresse för mat med mitt andra intresse grafisk design. Fast jag vet inte riktigt vilket sorts jobb som skulle göra det möjligt. Hade det inte varit så svårt ekonomiskt att starta eget så hade jag nog gjort det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0