110213
Igår var jag på gymmet och styrketränade. Efteråt körde jag lite kondition. Jag har kommit igång med träningen riktigt bra nu.
På kvällen var jag först hemma hos Malin och drack drinkar sen åkte hela gänget till Carib kreol. Jag hade väldigt höga förväntningar då jag bara hört bra saker om den här restaurangen men det blev inte riktigt som jag tänkt. Eftersom att vi var ganska säkra på att det skulle ta lång tid innan vi fick in maten beställde vi in lite snacks. Det var rivna grönsaker som friterats i en smet. Bollarna var överfriterade och smakade ungefär som bränt vörtbröd, alltså ingen höjdare. Till varmrätt beställde jag Jerk chicken som ska vara en traditionell karibisk rätt. Den bestod av ett kycklinglår, ris med nån sorts bönor i, guacomole, aioli, majspuré och vitkål som var smaksat av bl.a. kanel. När man har jobbat en del med mat och lagar mycket mat själv blir man kanske lite av en matnörd och har lite mer åsikter om maten än vad andra har. Det var fullt ätlig mat men det var inte direkt nån större smakupplevelse. Hade jag fått rätten på en lunchrestaurang hade det varit helt ok men inte som en a´la carte rätt.
På kvällen var jag först hemma hos Malin och drack drinkar sen åkte hela gänget till Carib kreol. Jag hade väldigt höga förväntningar då jag bara hört bra saker om den här restaurangen men det blev inte riktigt som jag tänkt. Eftersom att vi var ganska säkra på att det skulle ta lång tid innan vi fick in maten beställde vi in lite snacks. Det var rivna grönsaker som friterats i en smet. Bollarna var överfriterade och smakade ungefär som bränt vörtbröd, alltså ingen höjdare. Till varmrätt beställde jag Jerk chicken som ska vara en traditionell karibisk rätt. Den bestod av ett kycklinglår, ris med nån sorts bönor i, guacomole, aioli, majspuré och vitkål som var smaksat av bl.a. kanel. När man har jobbat en del med mat och lagar mycket mat själv blir man kanske lite av en matnörd och har lite mer åsikter om maten än vad andra har. Det var fullt ätlig mat men det var inte direkt nån större smakupplevelse. Hade jag fått rätten på en lunchrestaurang hade det varit helt ok men inte som en a´la carte rätt.
Kommentarer
Trackback